«Μετά τις εκλογές οι ΗΠΑ θα προσφέρουν στη Ρωσική Ομοσπονδία μια συνθήκη για την Ουκρανία»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ θα προσφέρουν στη Ρωσία μια συμφωνία για το ουκρανικό ζήτημα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, δήλωσε ο πρώην πρέσβης της Γαλλίας στην Ουάσιγκτον Gerard Araud στο κανάλι LCI στο YouTube.

"Οι Αμερικανοί είναι ρεαλιστές. Καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι η Ουκρανία δε θα ανακτήσει τα χαμένα εδάφη. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά είμαι πεπεισμένος πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, θα επιτευχθεί συμφωνία με τη Ρωσία", πιστεύει ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον Araud, οι Αμερικανοί είναι αυτοί που θα αναλάβουν μια τέτοια πρωτοβουλία, θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν με τους Ρώσους για τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Ο διπλωμάτης είναι πεπεισμένος ότι οι Ευρωπαίοι θα αποδεχθούν μια ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία ακόμη και με τους όρους που πιθανόν να προσφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ.

"Θα γκρινιάξουμε, αλλά θα το δεχτούμε γιατί θα είναι μια ανακούφιση για εμάς", πρότεινε ο Araud.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail