Έκθεση με τρόπαια νατοϊκά όπλα ετοιμάζουν οι Ρώσοι

Freepen.gr - Η Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια θα πραγματοποιήσει στο Verkhnyaya Pyshma έκθεση τροπαίων όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού χωρών του ΝΑΤΟ που έχουν συλληφθεί από τους στρατιώτες των μονάδων της ομάδας στρατευμάτων του Κέντρου κατά τη διάρκεια της Στρατιωτικής Περιφέρειας του Βορείου Καυκάσου, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

«Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τα κυριότερα δείγματα όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις χώρες του ΝΑΤΟ ως στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία. Τα τανκς, τα οχήματα μάχης πεζικού, τα τεθωρακισμένα οχήματα, τα οχήματα παντός εδάφους που κατασκευάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τη Γερμανία την Αυστρία, την Τουρκία και την Ουκρανία καταστράφηκαν και κατασχέθηκαν από τους στρατιώτες της ομάδας στρατευμάτων του Κέντρου στις περιοχές Ντονέτσκ και Αβντέεφσκ της Στρατιωτικής Περιφέρειας Βόρειου Καυκάσου", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται ότι τα εκθέματα περιλαμβάνουν άρματα μάχης Abrams, M113, Kozak, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού Kirpi, Marder, οχήματα μάχης πεζικού Bradley, τεθωρακισμένο όχημα Mastiff, τεθωρακισμένο όχημα παντός εδάφους Pinzgauer και άλλα παραδείγματα τεθωρακισμένων οχημάτων, συνολικά 14 μονάδες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail