Το ΝΑΤΟ κάνει τα πάντα για να προετοιμαστεί για σύγκρουση με τη Ρωσία - ανώτερος διπλωμάτης

Russian Foreign Ministry/TASS
Freepen.gr - Όλα όσα κάνει σήμερα το ΝΑΤΟ είναι προετοιμασία για μια πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσε στη Izvestia ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο.

"Όλα όσα κάνει σήμερα το ΝΑΤΟ σε αυτή την περιοχή, για να το θέσω ευθέως, είναι η προετοιμασία της συμμαχίας για μια πιθανή στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία", είπε. "Και οι ασκήσεις που διεξάγονται δείχνουν πώς όλες οι έννοιες της συνεργατικής ασφάλειας έχουν πλέον απορριφθεί και το ΝΑΤΟ έχει επιστρέψει στα σχήματα ασφαλείας της εποχής του Ψυχρού Πολέμου", επισήμανε.

Ο Γκρούσκο πρόσθεσε πως η συμμαχία έχει εξαπολύσει έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. "Στην οικονομική σφαίρα, έχουν επιβληθεί χιλιάδες παράνομες κυρώσεις κατά της χώρας μας, στην ιδεολογική σφαίρα, λαμβάνει χώρα η δαιμονοποίηση της Ρωσίας και ένα από τα πιο πρόσφατα προφανή παραδείγματα είναι η ανακοίνωση ότι αν το ΝΑΤΟ ηττηθεί στην Ουκρανία, την επόμενη ημέρα η Ρωσία θα εισβάλει σίγουρα στην Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής, των οποίων η ανεξαρτησία αναγνωρίστηκε πίσω στην ΕΣΣΔ", επισήμανε ο διπλωμάτης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail