«Ο Μπάιντεν πρέπει να ακυρώσει αμέσως την άδεια των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να χτυπήσουν τη Ρωσία»

RIA Novosti / Natalya Seliverstova
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα πρέπει να ανακαλέσει αμέσως την άδεια των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να πλήξουν ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα, έγραψε ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Ντάνιελ Ντέιβις σε άρθρο του στο National Interest.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν και πολλά να χάσουν με την επέκταση του καταλόγου των επιτρεπόμενων στόχων για τα όπλα και τα πυρομαχικά μας στην Ουκρανία. Ο κίνδυνος πυρηνικής κλιμάκωσης είναι εξαιρετικά ανόητος. Η εξουσιοδότηση του Μπάιντεν, που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, θα πρέπει να ανακληθεί αμέσως πριν γίνει η ζημιά", αναφέρει το δημοσίευμα.

Το άρθρο επισημαίνει ότι η πιο συνετή πορεία δράσης σε αυτό το σημείο είναι να επιδιωχθεί μια διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων με τους καλύτερους διαθέσιμους όρους, καθώς ο κίνδυνος ενός υπαρξιακού πολέμου με τη Ρωσία, όταν η αμερικανική εθνική ασφάλεια δεν απειλείται, είναι το αποκορύφωμα της ανοησίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail