Όρμπαν: η σημερινή ηγεσία της Ε.Ε. είναι η χειρότερη στην ιστορία, πρέπει να την ξεφορτωθούμε

RIA Novosti / Grigory Sysoev
Freepen.gr - Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε ότι η σημερινή ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι η χειρότερη στην ιστορία, πως είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από αυτήν και ότι ο νέος επικεφαλής θα πρέπει να είναι ένας πολιτικός με την εμπειρία ενός πρωθυπουργού.

Απαντώντας σε ερώτηση του γαλλικού Point, ο Όρμπαν δήλωσε πως είναι πολύ νωρίς για να αναφερθούν συγκεκριμένα ονόματα πιθανών υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να απαλλαγούμε από τη σημερινή ηγεσία, είναι η χειρότερη Επιτροπή που έχω δει ποτέ! Δεν έχουν εκπληρώσει καμία από τις υποσχέσεις τους σχετικά με την ανταγωνιστικότητα, τις κυρώσεις, τη μετανάστευση, τη διεύρυνση κ.λπ. Σε ένα δημοκρατικό σύστημα, αν δεν τηρείς τις δεσμεύσεις σου, φεύγεις", είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail