Η Πολωνία φέρεται να σκοπεύει να πραγματοποιήσει μερική επιστράτευση την 1η Ιουλίου

Φωτογραφία: Собственная работа by Фрэнк Винсенц is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Η Πολωνία θα επιστρατεύσει 200.000 για να τους στείλει όλους στην Ουκρανία

Freepen.gr - Το Πολωνικό Πρακτορείο Τύπου (PAP) δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Πολωνία φέρεται να πραγματοποιεί μερική επιστράτευση πολιτών που θα σταλούν στην Ουκρανία. Το πρακτορείο διέγραψε στη συνέχεια το δημοσίευμα, αναφέρει το RIA Novosti.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ φέρεται να αποφάσισε την επιστράτευση 200.000 Πολωνών από την 1η Ιουλίου. Όλοι οι επιστρατευμένοι πολίτες θα στέλνονταν στη συνέχεια στην Ουκρανία.

Το κείμενο του μηνύματος εμφανίστηκε δύο φορές στη ροή ειδήσεων του πρακτορείου. Ωστόσο, το PAP αφαίρεσε αργότερα το μήνυμα και δήλωσε ότι η πληροφορία δεν ήταν αληθινή.

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι η δημοσίευση εμφανίστηκε ως αποτέλεσμα κυβερνοεπίθεσης.

* Πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail