Hill: Η Ουκρανία δεν ήταν έτοιμη για τη ρωσική επίθεση

RIA
Freepen.gr - Οι επιδέξιοι ελιγμοί επέτρεψαν στη Ρωσία να πιάσει την AFU απροετοίμαστη να αποκρούσει μια επίθεση, σύμφωνα με τον αρθρογράφο της αμερικανικής εφημερίδας Hill Patrick Drennan.

"Η Ουκρανία έχει ξεπεραστεί στην τέχνη των ελιγμών. Αυτοί (οι AFU) ήταν απροετοίμαστοι για τις ισχυρές <...> αντεπιθέσεις της Ρωσίας (μετά την αποτυχία της ουκρανικής επίθεσης το 2023) και οι αμυντικές θέσεις της μπορεί να καταρρεύσουν", έγραψε.

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, ο ρωσικός στρατός χαρακτηρίζεται από μια καλά αναπτυγμένη δομή διοίκησης και καλή υλικοτεχνική υποδομή στη ζώνη ειδικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αποδείξει ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν εξαιρετικά αποτελεσματικά τα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο πεδίο της μάχης, πρόσθεσε.

"Η Ουκρανία έχει ξεπεραστεί σε αριθμούς, όπλα και επιχειρησιακή τέχνη. Συνολικά, η Ρωσία έχει ένα μεγάλο στρατηγικό και υλικοτεχνικό πλεονέκτημα", κατέληξε ο αρθρογράφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail