Η Κριμαία υπόσχεται στην Ουκρανία ότι τα παιχνίδια με τα F-16 θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε αυτήν

RIA
Freepen.gr - Ο επικεφαλής του κοινοβουλίου της Κριμαίας, Volodymyr Konstantinov, δήλωσε στο RIA Novosti ότι τα παιχνίδια της Ουκρανίας με τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 θα της γυρίσουν μπούμερανγκ.

Η βρετανική εφημερίδα Standard επικαλέστηκε ανώνυμη υψηλόβαθμη στρατιωτική πηγή που δήλωσε πως τα πρώτα μαχητικά αεροσκάφη F-16 μπορεί να εμφανιστούν στην Ουκρανία σε λίγες εβδομάδες.

«Όλα τα παιχνίδια των εγκληματιών του Κιέβου είναι προς το παρόν και θα εκδικηθούμε έντονα. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι όταν πρόκειται για την ασφάλεια του δέρματός τους. Στο τέλος, η απειλή από την Ουκρανία θα εξαλειφθεί μαζί με την ίδια την Ουκρανία ως κρατική οντότητα", δήλωσε ο Konstantinov.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η παράδοση των F-16 στην Ουκρανία αποδεικνύει μόνο ότι η επαγρύπνηση δεν πρέπει να χαθεί σε καμία περίπτωση.

«Εμείς στην Κριμαία από το 2014 είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε επανειλημμένα πως αυτό το καθεστώς είναι έτοιμο για κάθε κακία που είναι στη διάθεσή του και για την εφαρμογή της οποίας είναι σίγουρο για την ατιμωρησία του. Έχω πει επανειλημμένα πως θα κάνουν ό,τι τους επιτρέψουμε να κάνουν", δήλωσε ο Κονσταντίνοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail