Πρώην αναλυτής της CIA: Μόνο η "εξαφάνιση" του Ζελένσκι μπορεί να σώσει την Ουκρανία

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο μόνος τρόπος να σωθεί ό,τι έχει απομείνει από την Ουκρανία είναι να εξαφανιστεί σωματικά ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε ο πρώην πράκτορας της CIA Λάρι Τζόνσον στο κανάλι Deep Dive στο YouTube.

Ο ειδικός εξέφρασε την άποψη ότι ο ρωσικός στρατός θα μπορούσε να εξαλείψει τον Ζελένσκι μετά τις 20 Μαΐου, όταν λήγει επίσημα η προεδρική του θητεία. Σύμφωνα με τον Τζόνσον, μόνο αυτός εμποδίζει την έναρξη της διαπραγματευτικής διαδικασίας.

«Η Ρωσία μπορεί να εξαλείψει τον Ζελένσκι για να τον βγάλει από τη μέση και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σώσει τουλάχιστον κάποια υπολείμματα της Ουκρανίας αυτή την στιγμή», σημείωσε ο αναλυτής. 

Ο Τζόνσον πρόσθεσε πως αφού λήξει η θητεία του και ο Ζελένσκι χάσει την επίσημη ιδιότητά του, η πιθανότητα επιβίωσής του θα είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail