Τώρα οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να στείλουν στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και να χρησιμοποιήσουν δυτικούς πυραύλους για να χτυπήσουν στόχους βαθιά μέσα στη Ρωσία

Οι παγκοσμιοποιητές προφανώς προσπαθούν να δουν πόσο κοντά μπορούν να φτάσουν στον γκρεμό χωρίς να προκαλέσουν την έκρηξη ενός κατακλυσμιαίου πυρηνικού πολέμου. Μας λένε ότι δημιουργείται «δυναμική» για την αποστολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και θέλουν να επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί δυτικούς πυραύλους για να πλήξει στόχους βαθιά μέσα στη Ρωσία. Έχουν τρελαθεί πλήρως και ολοκληρωτικά; Μας σέρνουν κυριολεκτικά στο χείλος του πυρηνικού πολέμου. Και μόλις οι Ρώσοι καταλήξουν στο συμπέρασμα πως ο πυρηνικός πόλεμος έχει καταστεί αναπόφευκτος, δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και να δουν τι θα συμβεί. Οι Ρώσοι προετοιμάζονται για έναν πυρηνικό πόλεμο εδώ και πολλά χρόνια και καταλαβαίνουν ότι όποιος χτυπήσει πρώτος θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει.

Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτή την στιγμή, οι Ρώσοι κερδίζουν σταθερά έδαφος στην Ουκρανία και οι παγκοσμιοποιητές γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι.

Εάν το ΝΑΤΟ δεσμευτεί να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, δε θα υπάρξει επιστροφή και τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ θα παραμείνουν στην Ουκρανία μέχρι να ολοκληρωθεί ο πόλεμος.

Αυτή είναι μια γραμμή που δεν πρέπει να ξεπεραστεί, αλλά οι παγκοσμιοποιητές σκέφτονται σοβαρά να το κάνουν ούτως ή άλλως. Τα ακόλουθα προέρχονται από ένα άρθρο σε βρετανική πηγή ειδήσεων με τίτλο «Οι φόβοι του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου εκρήγνυνται καθώς η προσπάθεια για ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία «ξεκάθαρα» χτίζει το momentum:
Η αποστολή για την ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία φέρεται να κερδίζει δυναμική στην Ευρώπη μετά την αντίθεση όσων δεν εμπιστεύονταν το κίνημα υπό την ηγεσία της Γαλλίας.

Ο Μπέντζαμιν Χαντάντ, μέλος του κοινοβουλίου του κόμματος Αναγέννηση του Εμανουέλ Μακρόν, είπε ότι η πρωτοβουλία θα «ανατρέψει τα δεδομένα» για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, του οποίου τα στρατεύματα προσπαθούν επί του παρόντος να καταλάβουν περισσότερα εδάφη στην ανατολική Ουκρανία.
Μια τέτοια κίνηση θα μας έβαζε ακριβώς στα πρόθυρα ενός ολοκληρωτικού πολέμου με τη Ρωσία, αλλά ορισμένοι κορυφαίοι ευρωπαίοι ηγέτες φέρεται να ενστερνίζονται την ιδέα:
Μεταξύ εκείνων που έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους ή ήταν ανοιχτοί σε συζήτηση σχετικά με την πρόταση είναι ο Τσέχος Πρόεδρος Πετρ Πάβελ, η Πρωθυπουργός της Εσθονίας Κάγια Κάλλας, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Radosław Sikorski και ο υπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας Gabrielius Landsbergis.
Δυστυχώς, αξιωματούχοι των ΗΠΑ εξετάζουν επίσης προτάσεις που «θα συνεπάγονταν την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία»:
Υπάρχει επίσης μια αλλαγή στη στρατηγική εκπαίδευσης που εξετάζεται, με σχέδια για πιθανή εκπαίδευση των ουκρανικών δυνάμεων στις ΗΠΑ αντί για τη Γερμανία. Αυτό θα συνεπαγόταν την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, μια κίνηση στην οποία ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει προηγουμένως αντιταχθεί.

Ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν υπαινίχθηκε πιθανές εξαιρέσεις για την προσβολή ρωσικών αεροσκαφών εντός του ρωσικού εναέριου χώρου, αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν ασαφείς. «Η αεροπορική δυναμική είναι λίγο διαφορετική... Αλλά δεν θέλω να κάνω εικασίες για οποιουδήποτε είδους εμπλοκή εδώ στο βήμα», δήλωσε.
Μερικές φορές νιώθω σαν να παρακολουθώ ένα καταστροφικό ναυάγιο τρένου σε αργή κίνηση να παίζει ακριβώς μπροστά στα μάτια μου.

Μπορώ να δω τι συμβαίνει, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω.

Εκτός από την αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, ορισμένοι Αμερικανοί αξιωματούχοι προτρέπουν τώρα τον Τζο Μπάιντεν να επιτρέψει στους Ουκρανούς να χρησιμοποιήσουν αμερικανικούς πυραύλους για να χτυπήσουν στόχους εντός της ρωσικής επικράτειας. Ένας από αυτούς τους αξιωματούχους είναι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken:
Μετά από μια «καταθλιπτική» επίσκεψη στο Κίεβο, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν προέτρεψε τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να επιτρέψει στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει αμερικανικά όπλα εναντίον στόχων εντός της Ρωσίας, ανέφεραν οι New York Times στις 22 Μαΐου.

Η συζήτηση θερμαίνεται στον Λευκό Οίκο, λόγω της ώθησης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να επιτρέψει χτυπήματα σε εγκαταστάσεις πυραύλων και πυροβολικού κατά μήκος των συνόρων Ρωσίας-Ουκρανίας.
Μην αφήσετε αυτό το τελευταίο μέρος να σας ξεγελάσει.

Οι Ουκρανοί χτυπούν ήδη στόχους σε όλο το μήκος των συνόρων Ρωσίας-Ουκρανίας.

Αυτό που θέλουν οι Ουκρανοί είναι να έχουν άδεια να χτυπούν στόχους που βρίσκονται πολύ πέρα ​​από τη συνοριακή περιοχή.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον έχει επίσης ταχθεί υπέρ του να επιτραπεί στους Ουκρανούς να χρησιμοποιούν αμερικανικά όπλα για να χτυπήσουν στόχους εντός της ρωσικής επικράτειας:
Οι αξιωματούχοι στις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο έντονοι στο να υποστηρίζουν να επιτρέπεται στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει όπλα που προμήθευσε η Ουάσιγκτον για να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος .

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τζόνσον, εξέφρασε την υποστήριξή του σε μια τέτοια κίνηση, η οποία σίγουρα θα κινδύνευε να φέρει το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία σε πιο άμεση σύγκρουση.

Στην Ευρώπη, παρόμοιες προτάσεις διατυπώνονται τώρα σχετικά με πυραύλους που προμηθεύονται από δυτικοευρωπαϊκά έθνη.
Πώς θα αντιδράσουν λοιπόν οι Ρώσοι όταν οι πύραυλοι του ΝΑΤΟ πέφτουν βροχή στις πόλεις τους;

Το έχει σκεφτεί ποτέ κανείς αυτό;

Αυτή την εβδομάδα, οι Ρώσοι διεξάγουν ασκήσεις «που περιλαμβάνουν τακτικά πυρηνικά όπλα» πολύ κοντά στο ουκρανικό έδαφος:
Ο ρωσικός στρατός έχει ξεκινήσει ασκήσεις με τακτικά πυρηνικά όπλα που ανακοινώθηκαν από τις ρωσικές αρχές νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε μια προφανή προειδοποίηση προς ανώτερους δυτικούς αξιωματούχους που είχαν μιλήσει για την πιθανότητα βαθύτερης εμπλοκής στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ήταν η πρώτη φορά που η Ρωσία ανακοίνωσε δημόσια ασκήσεις που αφορούν τακτικά πυρηνικά όπλα, αν και οι στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις της πραγματοποιούν τακτικά ασκήσεις.
Προσπαθούν οι Ρώσοι να μας στείλουν ένα μήνυμα;

Φυσικά.

Όποιος πιστεύει το αντίθετο δεν σκέφτεται λογικά.

Στην πραγματικότητα, το ABC News αναφέρει πως «οι παρατηρήσεις Βρετανών και Αμερικανών αξιωματούχων προκάλεσαν τις πυρηνικές ασκήσεις»:
Η ανακοίνωση ήρθε αφού ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επανέλαβε ότι δεν αποκλείει την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία και ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον είπε πως οι δυνάμεις του Κιέβου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν βρετανικά όπλα μεγάλης εμβέλειας για να χτυπήσουν στόχους εντός της Ρωσίας. Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε αυτά τα σχόλια ως επικίνδυνα, εντείνοντας την ένταση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στις 6 Μαΐου ότι η δήλωση του Μακρόν και άλλες παρατηρήσεις Βρετανών και Αμερικανών αξιωματούχων προκάλεσαν τις πυρηνικές ασκήσεις, αποκαλώντας τις δηλώσεις "ένα νέο γύρο κλιμάκωσης".
Για άλλη μια φορά, οι Ρώσοι μάς ενημερώνουν ότι εάν έρθει η ώθηση για να πιέσουν θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα.

Και όσοι γνωρίζουν τη δουλειά μου ξέρουν ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλώ εδώ και πολύ καιρό.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι στον δυτικό κόσμο δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες προειδοποιήσεις.

Απλώς υποθέτουν πως οι παγκοσμιοποιητές ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και ότι ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου είναι εξαιρετικά χαμηλός.

Μακάρι να ήταν αλήθεια.

Εάν ο αμερικανικός λαός καταλάβαινε πραγματικά τι διακυβεύεται, θα υπήρχαν διαδηλώσεις στους δρόμους κάθε μεγάλης πόλης αυτή τη στιγμή.

Αντίθετα, επιτρέπεται στους παγκοσμιοποιητές να μας σέρνουν όλο και πιο κοντά στην άκρη κάθε μέρα που περνά, και μια από αυτές τις μέρες θα περάσουμε μια γραμμή που δε θα μπορέσουμε ποτέ να περάσουμε πίσω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail