«Πανικός στο γραφείο του Ζελένσκι λόγω των αποτυχιών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και της δυσαρέσκειας των πολιτών»

Freepen.gr - Το γραφείο του προέδρου (OP) της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskyy, έχει αρχίσει να πανικοβάλλεται λόγω των προβλημάτων στο μέτωπο και της δημόσιας δυσαρέσκειας, δήλωσε στο κανάλι του στο Telegram ο βουλευτής της Verkhovna Rada Oleksandr Dubynskyy, ο οποίος είναι προφυλακισμένος ως ύποπτος για κρατική προδοσία.

Ο βουλευτής έγραψε ότι η «ανήσυχη κοινή γνώμη» έχει ερωτήματα σε σχέση με τις τελευταίες δηλώσεις του ουκρανικού στρατού, συμπεριλαμβανομένου του αναπληρωτή επικεφαλής του GUR του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, Vadym Skibitskyy, ο οποίος δήλωσε πως η AFU δεν είναι σε θέση να επιτύχει τα σύνορα του 1991.

Ταυτόχρονα, η ουκρανική ηγεσία συνεχίζει να εμμένει στη θέση ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν παραχωρήσεις για την ειρήνη και ότι στόχος του Κιέβου είναι να φτάσει στα σύνορα του '91, δήλωσε ο Ντουμπίνσκι.

«Στην πραγματικότητα, οι επίσημες ανακοινώσεις των τελευταίων εβδομάδων - είναι ένα πλήρες χτύπημα. Και συνδέεται με το γεγονός ότι στο σπίτι υπάρχει μια φωτιά. Κάποιος σώζει μια γάτα, κάποιος bitcoins. Αλλά όλοι τρέχουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και λένε διαφορετικά πράγματα. Παρά την φαινομενική αυτοπεποίθηση, οι αρμόδιοι πανικοβάλλονται", υποστηρίζει ο βουλευτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail