Έρευνα: Οι Πολωνοί θέλουν να απελαθούν οι Ουκρανοί στρατιωτικής ηλικίας

RIA Novosti
Freepen.gr - Περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους της Πολωνίας θέλουν να απελαθούν στην πατρίδα τους Ουκρανοί πολίτες στρατιωτικής ηλικίας, σύμφωνα με στοιχεία κοινωνιολογικής έρευνας που διεξήχθη από το εργαστήριο IBriS.

Το 50,7% των ερωτηθέντων τάχθηκε υπέρ της απέλασης αυτής της κατηγορίας πολιτών, το 39% ήταν κατά και το 10,3% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι δεν είχε σίγουρη γνώμη για το θέμα αυτό.

Μεταξύ των υποστηρικτών της απέλασης, η πλειοψηφία είναι γυναίκες (59%), άτομα άνω των 70 ετών (64%), κάτοικοι μικρών πόλεων (63%), με τουλάχιστον τρία παιδιά σχολικής ηλικίας (95%) και πιστοί (56). %). 

Η ομάδα που αντιτίθεται στην απέλαση είναι κυρίως νέοι, ηλικίας 18-29 ετών (88%) και γονείς με δύο παιδιά σχολικής ηλικίας (70%).

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με τηλεφωνική συνέντευξη στις 10-11 Μαΐου, ο αριθμός των ερωτηθέντων ήταν 1071 άτομα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail