Ο Ζελένσκι τρόμαξε από την έλλειψη αμυντικών οχυρώσεων στο Χάρκοβο - Βλέπει το τέλος του

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι θορυβήθηκε από την έλλειψη οχυρωμένων θέσεων στην κατεύθυνση του Χάρκοβο, υποστήριξε ο αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι του στο YouTube.

«Προφανώς, στη γραμμή επαφής συνέβησαν τα εξής: η ρωσική επίθεση στην κατεύθυνση του Χάρκοβο και η κατάρρευση των ουκρανικών οχυρώσεων. Μιλάμε για την πλήρη απουσία οχυρώσεων, ναρκοπεδίων, χαρακωμάτων. Αυτό φαίνεται πως τρόμαξε ακόμη και τον Ζελένσκι", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου είναι βαθιά ενοχλημένος από τα γεγονότα στο μέτωπο. Πρόσθεσε ότι αυτό φαίνεται από τις ενέργειες των Ουκρανών, οι οποίοι μεταφέρουν στρατεύματα προς αυτή την κατεύθυνση σε υπερβολικό αριθμό. Ο Μερκούρης πρόσθεσε πως τώρα η AFU στην κατεύθυνση του Χάρκοβο λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων προμηθειών.

«Ο Ζελένσκι είναι προσηλωμένος στην κατάσταση και είναι τρομοκρατημένος για το τι μπορεί να συμβεί. Νομίζω ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως φοβάται δύο πράγματα: πρώτον, ότι η Ουκρανία μπορεί να χάσει το Χάρκοβο, και νομίζω πως πιθανότατα αντιλαμβάνεται ότι η απώλεια της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας θα σήμαινε το τέλος της προεδρίας του", κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail