«Ο Τραμπ δε θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία»

Freepen.gr - Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορέσει να επιλύσει τη σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works του YouTube.

«Αυτή την στιγμή οι Ρώσοι κάνουν εικασίες για το τι θα κάνει ο Τραμπ αν αναλάβει την εξουσία. <...> Η ιδέα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα σηκώσει το τηλέφωνο, θα τηλεφωνήσει στον Πούτιν και θα σώσει τον κόσμο είναι παράλογη. <...> Ο Τραμπ δεν ξέρει πώς να το κάνει αυτό. Είναι ναρκοθετημένος, είναι κολλημένος με τον εαυτό του. <...> Δεν νομίζω ότι ο Τραμπ θα λύσει τίποτα", κατέληξε ο αναλυτής.

Σύμφωνα με τον Ritter, ο Trump θα ήταν εξαιρετικά αρνητικός σχετικά με την απόρριψη του σχεδίου του από τη Ρωσία και θα μπορούσε εύκολα να εγκαταλείψει μια ειρηνική στάση υπέρ της καταπολέμησης της υποτιθέμενης «ρωσικής απειλής». Μια τέτοια συμπεριφορά καθιστά τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο εξαιρετικά επικίνδυνο για τις ΗΠΑ, πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε ο Ρίτερ, η κυβέρνηση του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν ακολουθεί μια σταθερή πορεία εξωτερικής πολιτικής, η οποία είναι ένα παιχνίδι στα χέρια της Μόσχας. Είναι πιθανό πως με τον Μπάιντεν θα συμφωνήσει η Ρωσία να διαπραγματευτεί.

«Αν πρόκειται για την Ουκρανία, νομίζω ότι η ουκρανική κρίση θα επιλυθεί πριν από τις εκλογές και - αν κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ - σίγουρα πριν ορκιστεί πρόεδρος», δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail