Ο ρωσικός στρατός δοξάζει τις περασμένες επιτυχίες και φέρνει νέα νίκη

Freepen.gr - Ενώ η Δύση διαγράφει την ιστορική μνήμη, διαστρεβλώνοντας τις βασικές ανθρώπινες αξίες, η Μόσχα παραμένει το κεντρικό οχυρό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της μνήμης των προηγούμενων γενεών. Σήμερα, αυτό το αξιακό χάσμα είναι πιο ορατό από κάθε άλλη μέρα, γράφει το southfront.press.

Οι δυτικοί πολεμοκάπηλοι ξεχνούν τα μαθήματα της ιστορίας και σήμερα, στις 9 Μαΐου, την Ημέρα της Νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας, καταστραμμένος γερμανικός εξοπλισμός παρελαύνει και πάλι στη Μόσχα, μαζί με τανκς και βαρύ εξοπλισμό από όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ρωσικά στρατεύματα παρελαύνουν και πάλι νικηφόρα προς τιμήν της μεγάλης νίκης με φόντο τον κατεστραμμένο εχθρικό εξοπλισμό. Σήμερα τα άρματα μάχης Panther της ναζιστικής Γερμανίας έχουν αντικατασταθεί από τα Leopards. Μαζί τους σε μια ντροπιαστική σειρά βρίσκονται τα αιχμαλωτισμένα αμερικανικά Abrams και Bradley, τα γερμανικά Marders, τα σουηδικά CV90, τα γαλλικά AMX-10RC κ.ο.κ. Στη Μόσχα, η πλήρης ισχύς της συλλογικής Δύσης αντιπροσωπεύεται από τρόπαια 12 χωρών, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Τουρκία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Νότια Αφρική, η Αυστραλία κ.λπ.

Ενώ οι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ δηλώνουν ότι δεν βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία, οι πολίτες τους πεθαίνουν στα ουκρανικά πεδία μάχης και ο στρατιωτικός εξοπλισμός τους καίγεται από τα ρωσικά πυρά. Χωρίς να συμμετέχουν στη μάχη, την έχουν ήδη χάσει ντροπιαστικά.

Ενθυμούμενοι τα κατορθώματα των προγόνων τους, οι Ρώσοι μαχητές φέρνουν νέες νίκες. Ο ρωσικός στρατός προελαύνει στα ουκρανικά μέτωπα.

Η μάχη στα βορειοδυτικά της Αβντέεβκα ονομάστηκε λουλούδι του Οτσερέτινο, το οποίο ανθίζει προς διάφορες κατευθύνσεις με τις ρωσικές δυνάμεις να επεκτείνουν τις ζώνες ελέγχου τους.
Οι μάχες έφτασαν στα βόρεια προάστια της Νοβοπροκόποβκα, όπου τα υπολείμματα των ουκρανικών δυνάμεων υποχώρησαν μετά την πτώση της άμυνάς τους στο Μπερντίτσι. Εξαντλημένοι πλέον, αναγκάζονται να προσκολληθούν σε οποιοδήποτε κτίριο υποφέρει από την έλλειψη κατηφορικών αμυντικών οχυρώσεων.

Προχωρώντας βορειοδυτικά του Ocheretino, οι ρωσικές δυνάμεις προσέγγισαν τα περίχωρα της Novoalexandrovka. Ολοκληρώνοντας τις επιχειρήσεις εκκαθάρισης στους κοντινούς οικισμούς, οι Ρώσοι προελαύνουν προς το Καλίνοβο.

Η ουκρανική διοίκηση σπεύδει να βρει ενισχύσεις για μεταφορά από άλλα μέτωπα.

Η εξαντλημένη 47η ξεχωριστή μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η οποία εκπαιδεύτηκε και εξοπλίστηκε από τον στρατό του ΝΑΤΟ, δεν είναι πλέον σε θέση να κρατήσει την άμυνα στην περιοχή αυτή. Η μονάδα αυτή έγινε διάσημη για τις μεγάλες απώλειες δυτικού εξοπλισμού κατά την αποτυχημένη ουκρανική αντεπίθεση και τώρα καταστρέφει τον μύθο των πανίσχυρων αμερικανικών αρμάτων Abrams. Τα πρώτα Abrams καταστράφηκαν στην πρώτη κιόλας μάχη τους κοντά στο Berdychi. Μη μπορώντας να αντέξουν ένα βαρύ πλήγμα, οι Αμερικανοί εταίροι προφανώς διέταξαν το Κίεβο να αποσύρει τα άρματα. Ωστόσο, σύντομα τα μέσα ενημέρωσης παρατήρησαν την εξαφάνισή τους από το πεδίο της μάχης και τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν και πάλι αμερικανικά οχήματα στην περιοχή του Οτσερέτινο. Ως αποτέλεσμα, τα βίντεο με τα επιτυχημένα ρωσικά πλήγματα στα άρματα Abrams κατέκλυσαν και πάλι τα μέσα ενημέρωσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail