Γάλλος στρατηγός σήμανε συναγερμό: Οι Ουκρανοί αναγκάζονται να μεταφέρουν στρατεύματα στο Χάρκοβο

ukrinform.net
Freepen.gr - Η επίθεση της Ρωσίας στην περιοχή του Χάρκοβο αναγκάζει την ουκρανική διοίκηση να μεταφέρει μονάδες από την περιοχή κάτω από την Avdiyivka και το Artemivsk στην άμυνα του Χάρκοβο, δήλωσε ο πρώην διοικητής της 7ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός εν αποστρατεία Nicolas Richoux, στο τηλεοπτικό κανάλι LCI.

«Προφανώς, (η AFU) πρέπει να αποσύρει τα στρατεύματα από τα hot spots - από το Αρτεμίβσκ και την Αβντέεβκα - και να τα στείλει στο βορρά. Αυτό αποδυναμώνει το νότιο μέτωπο", πιστεύει ο αξιωματικός.

Κατά τη γνώμη του στρατηγού, η μεταφορά μονάδων της AFU από το Chasov Yar και την Avdiyivka αντιστοιχεί στο στρατηγικό σχέδιο της ρωσικής διοίκησης. Ο Rishu πιστεύει ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θέλουν να παρασύρουν τις εφεδρείες του ουκρανικού στρατού και να τις καταστρέψουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail