Reuters: Το αμερικανικό Κογκρέσο ενέκρινε πολύ αργά τη βοήθεια προς την Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου ενέκρινε πολύ αργά ένα νομοσχέδιο για πρόσθετη βοήθεια προς την Ουκρανία ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η κατάσταση στο μέτωπο έχει αλλάξει σημαντικά όχι υπέρ του Κιέβου, δήλωσαν ειδικοί που ερωτήθηκαν από το Reuters.

"Η βοήθεια θα φτάσει πολύ αργότερα από ό,τι ήλπιζε η Ουκρανία, η οποία ξεμένει από πυρομαχικά και δέχεται νέα ρωσική επίθεση", ανέφερε το άρθρο.

Επιπλέον, οι εμπειρογνώμονες που ερωτήθηκαν από το δημοσίευμα λένε πως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα ακολουθήσει περαιτέρω βοήθεια μετά την έγκριση αυτού του νομοσχεδίου.

"Αβεβαιότητες περιμένουν την Ουκρανία μετά το 2024. Περιλαμβάνουν την πιθανή επανεκλογή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξέφρασε σκεπτικισμό για το ύψος της βοήθειας προς το Κίεβο", καταλήγει η εφημερίδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail