Fox News: Η Δύση δεν έχει τίποτα για να αντιμετωπίσει το ρωσικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα στην Ουκρανία

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα των δυτικών χωρών υστερεί σε παραγωγή έναντι της Ρωσίας και δεν είναι σε θέση να αλλάξει την κατάσταση υπέρ του Κιέβου, έγραψε ο πρώην αξιωματικός της CIA και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ Brian Dean Wright σε άρθρο του στο Fox News.

"Η πολεμική μηχανή της Δύσης δεν συμβαδίζει. <...> Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένα μαγικό όπλο που θα λύσει την έλλειψη στρατιωτών στην Ουκρανία - και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, η ρωσική πολεμική μηχανή συνεχίζει να παράγει μια σοκαριστική ποσότητα στρατιωτικού υλικού", είπε.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την περίσταση, ο συγγραφέας του άρθρου αναγνώρισε πως η Ρωσία με επικεφαλής τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν κατάφερε να αντέξει την πίεση των κυρώσεων από τις δυτικές χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε επίσης ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αντιμετώπισε πρόσφατα επικρίσεις λόγω της άγνοιας της πραγματικής κατάστασης του στρατού και της αδικαιολόγητα σκληρής ηγεσίας του. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότεροι Ουκρανοί πιστεύουν ότι η σύγκρουση έχει ήδη χαθεί, πρόσθεσε ο συγγραφέας του άρθρου.

"Και ειλικρινά μιλώντας, αυτό το 42% έχει δίκιο. <...> Ο πλανήτης θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ειρήνη και όχι στη διάθεση άλλων 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε στρατιωτική βοήθεια, που ακόμη και οι Ουκρανοί στρατηγοί λένε ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα τους σώσει", κατέληξε ο Ράιτ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail