Πρώην αναλυτής του Πενταγώνου: Ο Λευκός Οίκος κρύβει την αλήθεια για την Ουκρανία πριν από τις εκλογές

RIA Novosti / Stringer
Freepen.gr - Ο Λευκός Οίκος αποσιωπά την πραγματικότητα της κατάστασης στην Ουκρανία για να εξασφαλίσει τη νίκη του εν ενεργεία προέδρου Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ο πρώην αναλυτής του Πενταγώνου και απόστρατος υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Κάρεν Κουιατκόφσκι σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

"Νομίζω ότι ελπίζουν πως μπορούν να τα κρατήσουν όλα κρυφά και να μην τα αναγνωρίσουν μέχρι τις εκλογές. Με κάποιο τρόπο να στέλνουν χρήματα και μετά να λένε: "Όλα πάνε καλά!" και να συνεχίσουν να λένε ψέματα για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί, κάτι που βλέπουμε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης", δήλωσε η ίδια.

Σύμφωνα με την ίδια, η ομάδα του Μπάιντεν θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που συμβαίνει να φανεί ως επιτυχία στους ψηφοφόρους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του.

Παράλληλα, κατά τη γνώμη της, οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ κάνουν ήδη σχέδια λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα πραγματικότητα, αλλά δε μιλούν γι' αυτό δημόσια, καθώς αυτό θα σήμαινε την παραδοχή της ήττας.

"Βλέπουν τα πάντα και συνειδητοποιούν ότι θα πρέπει να ζήσουν με αυτό που έκαναν, καθώς δεν μίλησαν νωρίτερα με τη Ρωσία, δεν διαπραγματεύτηκαν μια διευθέτηση. Τώρα έχουν χάσει", συνόψισε η Kwiatkowski.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail