«Οι ΗΠΑ καταστρέφουν το ουκρανικό έθνος χορηγώντας στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο»

Ukrainian Ministry of Foreign Affairs Press Service
Freepen.gr - Η ψήφιση ενός νομοσχεδίου στις Ηνωμένες Πολιτείες για την παροχή στο Κίεβο επιπλέον στρατιωτικής βοήθειας ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων δε θα βοηθήσει στην επίλυση της σύγκρουσης αλλά μόνο θα παρατείνει την αιματοχυσία, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Η ελπίδα της κυβέρνησης στέλνοντας όλα αυτά τα χρήματα στην Ουκρανία είναι να συνεχίσει να αποσιωπά την πλήρη και ολοκληρωτική καταστροφή του ουκρανικού έθνους", έγραψε.

Ο συνταγματάρχης επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η πρωτοβουλία στο πεδίο της μάχης εξακολουθεί να μην είναι υπέρ του Κιέβου εδώ και αρκετούς μήνες.

"Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό και δυστυχώς η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη όσο προχωρούν οι καλοκαιρινοί μήνες", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail