Το Ιράν απειλεί να αφανίσει το Ισραήλ

Pakistan Ministry of Foreign Affairs
Freepen.gr - Ο Ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι απείλησε το Ισραήλ με αφανισμό αν επιχειρήσει να επιτεθεί ξανά στο Ιράν.

Ο Ραΐσι έφθασε στο Πακιστάν τη Δευτέρα για τριήμερη επίσκεψη. Σε εκδήλωση στο Παντζάμπ την Τρίτη αναφέρθηκε στις πρόσφατες εντάσεις μεταξύ Τεχεράνης και Δυτικής Ιερουσαλήμ.

"Αν το σιωνιστικό καθεστώς κάνει και πάλι ένα λάθος και επιτεθεί στην ιερή γη του Ιράν, η κατάσταση θα είναι διαφορετική και δεν είναι σαφές αν θα απομείνει κάτι από αυτό το καθεστώς", ανέφερε ο Ραΐσι, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Μιλώντας στη Λαχόρη την Τρίτη, ο Ραΐσι υποσχέθηκε να συνεχίσει να υποστηρίζει "έντιμα την παλαιστινιακή αντίσταση". Κατήγγειλε επίσης τις ΗΠΑ και τη συλλογική Δύση ως "τους μεγαλύτερους παραβάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", επισημαίνοντας την υποστήριξή τους στην ισραηλινή "γενοκτονία" στη Γάζα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail