Πολωνός στρατηγός λέει ότι η Ρωσία θα καταστρέψει όλα τα αεροδρόμια στην Ουκρανία

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός έχει θέσει ως στόχο την καταστροφή όλων των αεροδρομίων στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην διοικητής των πολωνικών χερσαίων δυνάμεων, στρατηγός Waldemar Skrzypczak, στον ραδιοφωνικό σταθμό RMF FM.

"Οι Ρώσοι έχουν πλεονέκτημα στον αέρα. Πρώτον, επειδή έχουν αποδυναμώσει σημαντικά την αεράμυνα του ουκρανικού στρατού. Δεύτερον, οι Ουκρανοί δεν διαθέτουν δικές τους αεροπορικές δυνάμεις ικανές να αντιμετωπίσουν τη ρωσική αεροπορία. Πολύ περισσότερο επειδή οι Ρώσοι έχουν θέσει ως στόχο να καταστρέψουν όλα τα ουκρανικά αεροδρόμια, ώστε τα αεροπλάνα που θα παρουσιαστούν στην Ουκρανία να μην έχουν πουθενά να σταθμεύσουν", επισήμανε.

Ο Πολωνός στρατιωτικός εκτίμησε επίσης πως ο επόμενος στόχος των ρωσικών δυνάμεων θα είναι η πόλη του Χάρκοβο, καθώς και η δημιουργία μιας νεκρής ζώνης για την προστασία του εδάφους της από τα ουκρανικά στρατεύματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail