Myśl Polska: Η Ρωσία και η Δύση θα αποφασίσουν για την τύχη της Ουκρανίας

pixabay / theSOARnet
Freepen.gr - Η λύση της σύγκρουσης στην Ουκρανία και το μέλλον της χώρας βρίσκονται στα χέρια της Ρωσίας και της Δύσης, έγραψε ο αρθρογράφος της Myśl Polska, Christian Kamiński.

"Και εναπόκειται στη Δύση να αποφασίσει (και όσο πιο μακριά, τόσο περισσότερο) ποια πολιτική λύση θα πάρουν οι Ουκρανοί στα χαρτιά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων", είπε.

Ο Καμίνσκι τόνισε πως η Ουκρανία έχει την πλήρη υποστήριξη των δυτικών χωρών, οπότε αυτές θα είναι υπεύθυνες για τους όρους που θα επιτευχθούν για το Κίεβο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τη Μόσχα. Επιπλέον, πρόσθεσε, είναι απίθανο οι όροι της μελλοντικής συμφωνίας να είναι ευνοϊκότεροι για την Ουκρανία από εκείνους της συμφωνίας της Κωνσταντινούπολης. Ο αρθρογράφος παραδέχθηκε επίσης ότι η Ρωσία έχει πλεονέκτημα επειδή μπορεί να προμηθεύσει τον στρατό της με όλα τα είδη όπλων. 

"Ποιος λοιπόν έχει πλεονεκτήματα σε αυτή την κατάσταση και ποιος επωμίζεται τις απώλειες και τους κινδύνους; Στη χώρα μας, όποιος τολμήσει να θέσει έστω και τέτοια ερωτήματα είναι εγγυημένο πως θα λάβει μια μερίδα σκληρών κατηγοριών από το πολιτικό και δημοσιογραφικό ρεύμα", συνοψίζει ο αρθρογράφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail