Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις προδίδουν η μία την άλλη πισώπλατα για την ήττα στον πόλεμο με αντιπροσώπους στην Ουκρανία

Photo: SCF
Η Ευρώπη είναι γεμάτη προδοσίες με τον πανάρχαιο τρόπο της αυτοκρατορικής αντιπαλότητας. Είναι θλιβερό να το παρακολουθείς, αλλά άκρως διδακτικό για το ποιοι είναι οι πραγματικοί κακοποιοί του έργου.

Finian Cunningham - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Η αποτυχία του να είναι άθλια υποζύγια για την αμερικανική αυτοκρατορία και η επικείμενη καταστροφή της ήττας για τον πόλεμο με αντιπροσώπους του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία βαραίνει πολύ.


Κάθε ευρωπαϊκή δύναμη σπρώχνει την άλλη στην άβυσσο για να σώσει το δικό της πολιτικό τομάρι.

Ο Εμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας έχει αναδειχθεί σε μικρό βασιλικό αρουραίο. Έχει αναλάβει να μιλάει για την ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία για να σώσει τον πόλεμο δι' αντιπροσώπων κατά της Ρωσίας. Ο Μακρόν κυκλοφορεί σαν αρουραίος με μπότες πολύ μεγάλες για τα πόδια του και καλεί τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες να μην είναι δειλοί.

Ο πρώην τραπεζίτης του Ρότσιλντ Μακρόν στη συνέχεια γυρίζει και ακυρώνει ένα ακόμη ταξίδι στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο. Ίσως ο Γάλλος ηγέτης φοβήθηκε από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή στην Οδησσό την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός περιόδευε στην πόλη μαζί με τον πρόεδρο-μαριονέτα της Ουκρανίας Ζελένσκι.

Ο Μακρόν έστειλε τον υπουργό Εξωτερικών του Στεφάν Σεζουρνέ στη Λιθουανία την περασμένη Παρασκευή για να συζητήσει με τις λυσσασμένες ρωσοφοβικές χώρες της Βαλτικής την ιδέα της αποστολής στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Δεδομένης της ιστορίας των κρατών της Βαλτικής που βοήθησαν και υποκίνησαν την εισβολή του Τρίτου Ράιχ στη Σοβιετική Ένωση κατά την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα το 1941, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε πως τα ίδια κράτη είναι μια ανοιχτή πόρτα για μια τέτοια γαλλικής έμπνευσης τρέλα.

Ωστόσο, με την κλασική δειλία της ελίτ, ο Μακρόν προφανώς δε θέλει να βρίσκεται κοντά στην πρώτη γραμμή όταν η δράση θα πάρει φωτιά. Καλύτερα να κουρνιάσει σε μια άνετη πολυθρόνα στο Μέγαρο των Ηλυσίων και να γαβγίζει από εκεί τις εντολές του θυμωμένου κανίς.

Εν τω μεταξύ, το άλλο προπύργιο του ευρωπαϊκού πολιτισμού (δηλαδή της προδοτικής εξαπάτησης), οι παλιοί καλοί Βρετανοί, καλοπιάνουν τη Γερμανία να στείλει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία για να χτυπήσουν βαθιά μέσα στη Ρωσία.

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς διστάζει να προμηθεύσει τους πυραύλους κρουζ Taurus στο ουκρανικό καθεστώς. Το γερμανικής κατασκευής όπλο έχει βεληνεκές 500 χιλιομέτρων. Με δεδομένους τους ανισόρροπους νεοναζί στο Κίεβο (με επικεφαλής μια εβραϊκή μαριονέτα τον Ζελένσκι) είναι βέβαιο πως οι πύραυλοι Ταύρος θα εκτοξευτούν στη Μόσχα για να σκοτώσουν τους "Untermenschen Russians".

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Σολτς ανησυχεί. Οι κορυφαίοι διοικητές της Luftwaffe του έχουν ήδη συλληφθεί επ' αυτοφώρω να σχεδιάζουν πώς τα "σούπερ εργαλεία" Taurus θα χρησιμοποιούνταν για να χτυπήσουν βαθιά ρωσικούς στόχους.

Μπαίνουν οι πάντα τόσο ευγενικοί Βρετανοί με μια χείρα βοηθείας προς τους Γερμανούς. Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας "Λόρδος" Ντέιβιντ Κάμερον επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα το Βερολίνο προτρέποντας τους Γερμανούς να προμηθεύσουν τον πύραυλο Taurus στην Ουκρανία.

Ο Κάμερον δήλωσε ότι το Λονδίνο είναι έτοιμο να βοηθήσει τη Γερμανία να "λύσει το πρόβλημα" της απροθυμίας της να παράσχει το όπλο μεγάλου βεληνεκούς.

Ο κορυφαίος Βρετανός διπλωμάτης πρότεινε μια συμφωνία ανταλλαγής, σύμφωνα με την οποία το Λονδίνο θα αγόραζε πυραύλους Taurus από τη Γερμανία, ενώ θα προμήθευε περισσότερους πυραύλους κρουζ Storm Shadow στην Ουκρανία. Με αυτόν τον τρόπο, το Βερολίνο δεν θα εμπλεκόταν σε επίθεση κατά της Ρωσίας, σύμφωνα με τον Κάμερον.

Γελώντας, η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Ανναλένα Μπάερμποκ δήλωσε ότι θεωρεί τη βρετανική προσφορά βιώσιμη.

Το ονομαστικό της αφεντικό, ο καγκελάριος Σολτς, παραμένει επισήμως απρόθυμος στην ιδέα της αποστολής πυραύλων Taurus.

Η Γερμανία καλά θα κάνει να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε βρετανική πρόταση με βαθιά καχυποψία. Εξάλλου, οι Βρετανοί ήταν αυτοί που παρέσυραν τη Γερμανία σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Ο πρώτος έγινε με στόχο την καταστροφή ενός αυτοκρατορικού αντιπάλου, ενώ ο δεύτερος σχεδιάστηκε για να εξαπολύσει την πολεμική μηχανή του Χίτλερ στη Σοβιετική Ένωση.

Τα ψυχρά γεγονότα είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Ευρωπαίοι υποτελείς τους στο ΝΑΤΟ ξεκίνησαν έναν πόλεμο δι' αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας χρησιμοποιώντας την Ουκρανία ως πεδίο μάχης. Αυτός ο πόλεμος προετοιμαζόταν για τουλάχιστον 10 χρόνια από το πραξικόπημα στο Κίεβο το 2014 που χρηματοδοτήθηκε από τη CIA και έφερε στην εξουσία το σημερινό νεοναζιστικό καθεστώς.

Ο διετής πόλεμος δι' αντιπροσώπων αποδείχθηκε μια κολοσσιαία αποτυχία για την αμερικανική αυτοκρατορία και τους ευρωπαίους δορυφόρους της. Το καθεστώς του Κιέβου καταρρέει από τη συντριπτικά ανώτερη ρωσική δύναμη πυρός. Η σπατάλη του ουκρανικού στρατού - έως και 500.000 άνδρες - καθώς και η οικονομική και στρατιωτική βοήθεια ύψους έως και 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων που πληρώθηκε τελικά από τους δυτικούς φορολογούμενους θα ανακάμψει με τεράστιες πολιτικές επιπτώσεις για τις πολεμοκάπηλες δυτικές ελίτ.

Κάθε μία από αυτές τις ιμπεριαλιστικές εγκληματικές δυνάμεις θέλει να σώσει το δικό της σβέρκο καθώς η θηλιά της δημόσιας οργής αναπόφευκτα σφίγγει.

Ο Γάλλος κόκορας που έχει μετατραπεί σε ποντίκι Μακρόν θα ήθελε αναμφίβολα να λασπώσει το πεδίο της μάχης με τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ - αποφεύγοντας βέβαια να πιτσιλίσει η λάσπη στα ντελικάτα μποτάκια του.

Οι Αμερικανοί αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως δεν μπορούν να κερδίσουν και τελικά κόβουν τα λεφτά, αφήνοντας τους Ευρωπαίους στα κρύα του λουτρού να αντιμετωπίσουν ένα χάος ηπειρωτικού μεγέθους. Ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί καν να θυμηθεί αν ήταν η Ουκρανία ή το Ιράκ στο οποίο έκανε το μοιραίο λάθος.


Η Βρετανία, πάντα το αρχιμακιαβελικό σκουλήκι, θα ήθελε να ρίξει τη Γερμανία στην πρώτη γραμμή του μετώπου εναντίον της Ρωσίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Σίτι του Λονδίνου θα μπορούσε να κερδίσει κάποιες αναγκαίες καπιταλιστικές επιχειρήσεις από τα συμβόλαια πολεμικής ανασυγκρότησης.

Ο πόλεμος δι' αντιπροσώπων στην Ουκρανία τελείωσε και οι δυτικοί αρουραίοι φεύγουν από το πλοίο.

Η δυτική κοινή γνώμη πρέπει να θέσει τον καθένα από αυτούς προ των ευθυνών του και να μην τους αφήσει να ανατινάξουν έναν μεγαλύτερο πόλεμο με τη Ρωσία ως τρόπο για να αποσπάσουν την προσοχή από την ενοχή τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail