«Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί σκονάκια σε προσωπικές συναντήσεις»

pixabay / Pexels
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιεί σημειώσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια ιδιωτικών συναντήσεων με μικρές ομάδες ανθρώπων, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Κέβιν ΜακΚάρθι στο Fox Business.

"Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τηλεχειριστήριο όταν συναντιέσαι (μαζί του) πίσω από κλειστές πόρτες. Αλλά ο τηλεχειριστής είναι σημειώσεις. Όταν συναντήθηκα μαζί του, ανακάλυψα ότι θα υπήρχαν μόνο μερικές από αυτές. Θα διάβαζε από ένα κομμάτι χαρτί", αποκάλυψε ο Μακάρθι.

Είπε ότι ο Μπάιντεν εμμένει στο περιεχόμενο των συνομιλιών και αν παρεκκλίνει από αυτό κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αμερικανός ηγέτης "δεν θα μπορούσε να συνεχίσει".

Ο Μακάρθι δήλωσε ότι σέβεται τον σημερινό πρόεδρο για την υπηρεσία του στη χώρα του, αλλά πρόσθεσε πως ο Μπάιντεν δεν είναι πλέον "στην κατάλληλη ηλικία" για να υπηρετήσει στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail