Είναι πόλεμος: Η πραγματική κρεατομηχανή ξεκινά τώρα

Photo: Public domain
Τεκμήριο 1: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024. Είναι πόλεμος. Το Κρεμλίνο, μέσω του Πεσκόφ, το παραδέχεται επιτέλους, επίσημα.

Pepe Escobar - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Το απόσπασμα των χρημάτων:

"Η Ρωσία δεν μπορεί να επιτρέψει την ύπαρξη στα σύνορά της ενός κράτους που έχει τεκμηριωμένη πρόθεση να χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε μεθόδους για να της αφαιρέσει την Κριμαία, για να μην αναφερθούμε στο έδαφος νέων περιοχών".

Μετάφραση: Το κατασκευασμένο από τον Ηγεμόνα μπάχαλο του Κιέβου είναι καταδικασμένο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το σήμα του Κρεμλίνου: "Δεν έχουμε καν αρχίσει" ξεκινάει τώρα.

Τεκμήριο 2: Παρασκευή απόγευμα, λίγες ώρες μετά τον Πεσκόφ. Επιβεβαιώνεται από σοβαρή ευρωπαϊκή -όχι ρωσική- πηγή. Το πρώτο αντι-σήμα.

Τακτικά στρατεύματα από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Πολωνία έχουν φτάσει, σιδηροδρομικώς και αεροπορικώς, στο Τσερκάσι, νότια του Κιέβου. Μια σημαντική δύναμη. Δεν έχουν διαρρεύσει αριθμοί. Στεγάζονται σε σχολεία. Για όλους τους πρακτικούς σκοπούς, πρόκειται για δύναμη του ΝΑΤΟ.

Αυτό σηματοδοτεί, "Ας αρχίσουν τα παιχνίδια". Από ρωσικής πλευράς, οι επαγγελματικές κάρτες του κ. Khinzal θα έχουν μεγάλη ζήτηση.

Έκθεμα 3: Παρασκευή βράδυ. Τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City, έναν μουσικό χώρο βορειοδυτικά της Μόσχας. Ένας βαριά εκπαιδευμένος κομάντο πυροβολεί εν ψυχρώ, εξ επαφής, ανθρώπους και στη συνέχεια βάζει φωτιά σε μια αίθουσα συναυλιών. Το οριστικό αντι-σήμα: με το πεδίο της μάχης να καταρρέει, το μόνο που απομένει είναι η τρομοκρατία στη Μόσχα.

Και την ώρα που η τρομοκρατία χτυπούσε τη Μόσχα, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, στη νοτιοδυτική Ασία, βομβάρδιζαν τη Σαναά, την πρωτεύουσα της Υεμένης, με τουλάχιστον πέντε πλήγματα.

Πολύ έξυπνος συντονισμός. Η Υεμένη μόλις έκλεισε μια στρατηγική συμφωνία στο Ομάν με τη Ρωσία-Κίνα για την απρόσκοπτη ναυσιπλοΐα στην Ερυθρά Θάλασσα και είναι μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων για την επέκταση των BRICS+ στη σύνοδο κορυφής στο Καζάν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Όχι μόνο οι Χούτι νικούν θεαματικά τη θαλασσοκρατία, αλλά έχουν και την στρατηγική εταιρική σχέση Ρωσίας-Κίνας στο πλευρό τους. Η διαβεβαίωση της Κίνας και της Ρωσίας ότι τα πλοία τους μπορούν να πλέουν χωρίς προβλήματα μέσω του Bab-al-Mandeb, της Ερυθράς Θάλασσας και του Κόλπου του Άντεν ανταλλάσσεται με την απόλυτη πολιτική υποστήριξη του Πεκίνου και της Μόσχας.

Οι χορηγοί παραμένουν οι ίδιοι

Βαθιά μέσα στη νύχτα στη Μόσχα, πριν από την αυγή του Σαββάτου 23. Σχεδόν κανείς δεν κοιμάται. Οι φήμες χορεύουν σαν δερβίσηδες σε αμέτρητες οθόνες. Φυσικά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί - ακόμα. Μόνο η FSB θα έχει απαντήσεις. Μια τεράστια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η χρονική στιγμή της σφαγής του Crocus είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Μια Παρασκευή κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού. Οι πραγματικοί μουσουλμάνοι δε θα σκεφτόντουσαν καν να διαπράξουν μια μαζική δολοφονία άοπλων πολιτών σε μια τέτοια ιερή περίσταση. Συγκρίνετέ το με την κάρτα ISIS, την οποία οι συνήθεις ύποπτοι επωνυμοποιούν μανιωδώς.

Πάμε για ποπ. Για να παραθέσω τα λόγια των Talking Heads: "This ain't no party/ this ain't no disco/ this ain't no fooling around". Όχι, είναι περισσότερο σαν μια αμερικανική ψυχολογική επιχείρηση. Οι ISIS είναι καρτουνίστικοι μισθοφόροι/μπράβοι. Όχι πραγματικοί μουσουλμάνοι. Και όλοι γνωρίζουν ποιος τους χρηματοδοτεί και τους οπλοποιεί.

Αυτό οδηγεί στο πιο πιθανό σενάριο, πριν εμπλακεί η FSB: Μπάσταρδοι του ISIS που εισάγονται από το πεδίο μάχης της Συρίας - όπως φαίνεται, πιθανώς Τατζίκοι - εκπαιδευμένοι από τη CIA και την MI6, που εργάζονται για λογαριασμό της ουκρανικής SBU. Αρκετοί μάρτυρες στο Crocus αναφέρθηκαν σε "Ουαχαμπίτες" - καθώς οι δολοφόνοι κομάντος δεν έμοιαζαν με Σλάβους.

Ήταν στο χέρι του Αλεξάνταρ Βούτσιτς της Σερβίας να μπει στο ψητό. Συνέδεσε άμεσα τις "προειδοποιήσεις" στις αρχές Μαρτίου από τις αμερικανικές και βρετανικές πρεσβείες προς τους πολίτες τους να μην επισκέπτονται δημόσιους χώρους στη Μόσχα με τις πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών CIA/MI6 που είχαν εμπιστευτικές πληροφορίες για πιθανή τρομοκρατία και δεν τις αποκάλυψαν στη Μόσχα.

Η πλοκή πυκνώνει όταν διαπιστώνεται ότι το Crocus ανήκει στους Agalarovs: μια οικογένεια δισεκατομμυριούχων Αζέρων και Ρώσων, πολύ στενών φίλων του...

...Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλάμε για έναν στόχο που έχει επιλεγεί από το βαθύ κράτος.

Παρακλάδι του ISIS ή banderistas - οι χορηγοί παραμένουν οι ίδιοι. Ο καραγκιόζης γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, Oleksiy Danilov, ήταν αρκετά ανόητος ώστε να επιβεβαιώσει ουσιαστικά, έμμεσα πως το έκαναν, λέγοντας στην ουκρανική τηλεόραση: "Θα τους δίνουμε (τους Ρώσους) τέτοιου είδους διασκέδαση πιο συχνά".

Αλλά ήταν στο χέρι του Σεργκέι Γκοντσάροφ, βετεράνου της επίλεκτης αντιτρομοκρατικής μονάδας Russia Alpha, να έρθει πιο κοντά στο ξετύλιγμα του αινίγματος: είπε στο Sputnik ότι ο πιο εφικτός εγκέφαλος είναι ο Kyrylo Budanov - ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

Ο "αρχηγός κατασκόπων" που τυχαίνει να είναι το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της CIA στο Κίεβο.

Πρέπει να πάει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό

Τα τρία παραπάνω εκθέματα συμπληρώνουν αυτό που είπε ο επικεφαλής της
στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, Ρομπ Μπάουερ προηγουμένως σε φόρουμ ασφαλείας στο Κίεβο: "Χρειάζεστε περισσότερα από χειροβομβίδες - χρειάζεστε ανθρώπους για να αντικαταστήσετε τους νεκρούς και τους τραυματίες. Και αυτό σημαίνει επιστράτευση".

Μετάφραση: "Ο Μπάουερ είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: Το ΝΑΤΟ διευκρινίζει ότι πρόκειται για πόλεμο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.

Και η "ηγεσία" στο Κίεβο εξακολουθεί να μην το καταλαβαίνει. Πρώην υπουργός Υποδομών Όμελιαν: "Αν κερδίσουμε, θα το ξεπληρώσουμε με ρωσικό πετρέλαιο, φυσικό αέριο, διαμάντια και γούνα. Αν χάσουμε, δεν θα γίνει λόγος για χρήματα - η Δύση θα σκεφτεί πώς θα επιβιώσει".

Παράλληλα, ο τιποτένιος "κήπος και ζούγκλα" Μπορέλ παραδέχτηκε πως θα ήταν "δύσκολο" για την ΕΕ να βρει επιπλέον 50 δισεκατομμύρια ευρώ για το Κίεβο, αν η Ουάσιγκτον τραβήξει την πρίζα. Η κοκαϊνοκίνητη ηγεσία με το ιδρωμένο φούτερ πιστεύει πραγματικά ότι η Ουάσιγκτον δεν "βοηθά" με τη μορφή δανείων, αλλά με τη μορφή δωρεάν δώρων. Και το ίδιο ισχύει και για την ΕΕ.

Το θέατρο του παραλόγου είναι απαράμιλλο. Η Γερμανίδα καγκελάριος του Λουκάνικου του Συκωτιού πιστεύει πραγματικά πως τα έσοδα από τα κλεμμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία "δεν ανήκουν σε κανέναν", ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση επιπλέον οπλισμού του Κιέβου.

Όλοι όσοι έχουν μυαλό γνωρίζουν ότι η χρήση των τόκων από τα "παγωμένα", στην πραγματικότητα κλεμμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για να οπλιστεί η Ουκρανία είναι αδιέξοδη - εκτός αν κλέψουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας, περίπου 200 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία είναι κυρίως παρκαρισμένα στο Βέλγιο και την Ελβετία: αυτό θα κατέστρεφε οριστικά το ευρώ και ολόκληρη την οικονομία της ΕΕ.

Οι ευρωκράτες καλύτερα να ακούσουν τη μεγάλη " διαταράκτρια" (αμερικανική ορολογία) της Ρωσικής Κεντρικής Τράπεζας Ελβίρα Ναμπιούλινα: Η Τράπεζα της Ρωσίας θα λάβει "κατάλληλα μέτρα" αν η ΕΕ κάνει κάτι για τα "παγωμένα"/κλεμμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία.

Είναι αυτονόητο ότι τα τρία παραπάνω εκθέματα ακυρώνουν πλήρως το τσίρκο "La Cage aux Folles" που προωθεί ο τιποτένιος Petit Roi, γνωστός πλέον σε όλες τις γαλλικές επικράτειές του ως Μακροναπολέων.

Σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης, συμπεριλαμβανομένου του αγγλόφωνου Παγκόσμιου Βορρά, είχε ήδη χλευάσει τα "κατορθώματα" του Can Can Moulin Rouge στρατού του.

Έτσι, Γάλλοι, Γερμανοί και Πολωνοί στρατιώτες, ως μέρος του ΝΑΤΟ, βρίσκονται ήδη στα νότια του Κιέβου. Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα μείνουν μακριά, πολύ μακριά από τις γραμμές του μετώπου - αν και ανιχνεύονται από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κινζάλ.

Ακόμη και πριν από αυτή τη νέα παρτίδα του ΝΑΤΟ που φτάνει στο νότιο τμήμα του Κιέβου, η Πολωνία - η οποία τυχαίνει να χρησιμεύει ως πρωταρχικός διάδρομος διέλευσης για τα στρατεύματα του Κιέβου - είχε επιβεβαιώσει ότι τα δυτικά στρατεύματα βρίσκονται ήδη στο έδαφος.

Επομένως, δεν πρόκειται πλέον για μισθοφόρους. Η Γαλλία, παρεμπιπτόντως, είναι μόλις 7η όσον αφορά τους μισθοφόρους στο έδαφος, υπολειπόμενη σε μεγάλο βαθμό της Πολωνίας, των ΗΠΑ και της Γεωργίας, για παράδειγμα. Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έχει όλα τα ακριβή αρχεία.

Με λίγα λόγια: τώρα ο πόλεμος έχει μεταφερθεί από το Ντονέτσκ, την Αβντέγιεβκα και το Μπέλγκοροντ στη Μόσχα. Πιο κάτω, μπορεί να μην σταματήσει μόνο στο Κίεβο. Μπορεί να σταματήσει μόνο στο Λβιβ. Ο κ. 87%, απολαμβάνοντας μαζική εθνική σχεδόν ομοφωνία, έχει τώρα την εντολή να πάει μέχρι τέλους. Ειδικά μετά το Crocus.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι τακτικές τρομοκρατίας των μπράβων του Κιέβου να οδηγήσουν τελικά τη Ρωσία να επιστρέψει την Ουκρανία στα αρχικά της σύνορα του 17ου αιώνα, που ήταν κλειστά: στερημένη από τη Μαύρη Θάλασσα, και με την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία να διεκδικούν τα πρώην εδάφη τους.

Οι εναπομείναντες Ουκρανοί θα αρχίσουν να θέτουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το τι τους οδήγησε να πολεμήσουν - κυριολεκτικά μέχρι θανάτου - για λογαριασμό του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ, του στρατιωτικού συμπλέγματος και της BlackRock.

Όπως έχουν τα πράγματα, η κρεατομηχανή Highway to hell είναι βέβαιο ότι θα φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail