Πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ συνιστά στη Δύση τακτική επικοινωνία με τους Ρώσους διπλωμάτες

RIA Novosti / Natalya Seliverstova
Freepen.gr - Οι δυτικοί πολιτικοί πρέπει να αρχίσουν διάλογο με τη Μόσχα για θέματα ευρωπαϊκής ασφάλειας και να καλούν συχνότερα τους Ρώσους πρεσβευτές στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε στο RIA Novosti ο Scott Ritter, αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και στρατιωτικός αναλυτής.

"Εδώ είναι μια επαγγελματική συμβουλή προς τους υπεύθυνους για την πολιτική: καλέστε τον Ανατόλι Αντόνοφ (πρέσβη της Ρωσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες). Αρχίστε να μιλάτε με τον Ρώσο πρέσβη. Προς κάθε ευρωπαϊκό έθνος: αρχίστε να τηλεφωνείτε στους Ρώσους πρεσβευτές", δήλωσε ο Ρίτερ.

Σύμφωνα με τον συνομιλητή του πρακτορείου, υπό τις παρούσες συνθήκες, θα έπρεπε να υπάρχει μια ουρά από Αμερικανούς διπλωμάτες που περιμένουν έξω από τη ρωσική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες για να μπουν και να συζητήσουν θέματα πυρηνικού αφοπλισμού με τον Antonov.

"Στην πραγματικότητα, αν κοιτάξετε τη ρωσική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρέσβης Ανατόλι Αντόνοφ είναι ένας έμπειρος διαπραγματευτής για τον έλεγχο των εξοπλισμών... Αυτός ο άνθρωπος θα έπρεπε να έχει ένα τραπέζι γεμάτο προτάσεις από όλες τις κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις που σχετίζονται με τον έλεγχο των εξοπλισμών", δήλωσε ο Ρίτερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail