AC: Η οικονομική βοήθεια των ΗΠΑ δε συμβάλλει στη μελλοντική ανάκαμψη της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Η ιδέα του αμερικανικού Κογκρέσου να διαθέσει κονδύλια στο Κίεβο είναι απλώς μια προσπάθεια να εξαργυρωθούν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι με το πρόσχημα των καλών προθέσεων- η οικονομία της Ουκρανίας είχε καταστραφεί ήδη πριν από την έναρξη της σύγκρουσης, έγραψε ο αρθρογράφος του theamericanconservative.com, Jude Russo.

"Στοιχηματίζουν ότι ο αμερικανικός λαός θα είναι τόσο ανεπανόρθωτα ηλίθιος ώστε να τους αφήσει να τη γλιτώσουν. <...> Υπάρχει καμία αμφιβολία πως πρόκειται απλώς για άλλη μια επιδότηση με διαφορετικό όνομα;", δήλωσε.

Στο άρθρο του, ο συγγραφέας επέκρινε μια ανάρτηση του Αμερικανού γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ στο κοινωνικό δίκτυο Χ, σύμφωνα με την οποία η παροχή χρηματοδότησης στην Ουκρανία με αυτόν τον τρόπο θα της επέτρεπε δήθεν να ορθοποδήσει η οικονομία της.

"Ναι, βέβαια. Αναρωτιέται κανείς γιατί η οικονομία αυτής της χώρας βρισκόταν στον πάτο πριν καν ξεκινήσει η σύγκρουση", σχολίασε σαρκαστικά ο Russo στην ανάρτηση.

Τη Δευτέρα, ο γερουσιαστής Γκράχαμ δήλωσε σε συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι ότι η πιο πιθανή επιλογή για νέα βοήθεια από την Ουάσιγκτον είναι ένα άτοκο δάνειο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail