Ο Πούτιν προτιμά τον Μπάιντεν επειδή καταστρέφει την Αμερική εκ των έσω

Photo: defense.gov by D. Myles Cullen is licensed under The image is in the public domain
Ο Πούτιν θέλει ο Μπάιντεν να παραμείνει στην εξουσία για να προκαλέσει την πτώση της αμερικανικής αυτοκρατορίας


Δυτικοί αξιωματούχοι προβληματίστηκαν όταν ο Πούτιν δήλωσε ότι θα προτιμούσε να ασχοληθεί με τον Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ παρά με τον Ντόναλντ Τραμπ.
 
Lyuba Lulko - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Ρώσος δημοσιογράφος Pavel Zarubin ρώτησε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ποιον θα προτιμούσε να δει ως τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Τζο Μπάιντεν ή τον Ντόναλντ Τραμπ.

"Ο Μπάιντεν είναι καλύτερος για τη Ρωσία από τον Τραμπ, επειδή είναι ένας έμπειρος πολιτικός της παλιάς σχολής και πιο προβλέψιμος", δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος δε θεωρεί τον Μπάιντεν σωματικά ανίκανο:

"Όταν συναντήθηκα με τον Μπάιντεν στην Ελβετία - αν και ήταν πριν από αρκετά χρόνια - κάποιοι ήδη έλεγαν πως δεν είναι ικανός να εργαστεί. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο".

Σύμφωνα με τον Πούτιν, ο Μπάιντεν θα κορυφωνόταν στα χαρτιά του και το ίδιο θα έκανε και ο Πούτιν. Μιλώντας για όλες αυτές τις γκάφες του Μπάιντεν, ο Πούτιν είπε: "όποιος στη χώρα μας δεν έχει χτυπήσει το κεφάλι του σε ένα ελικόπτερο, ας είναι ο πρώτος που θα μου πετάξει μια πέτρα".

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης προβληματίστηκαν από τα σχόλια του Πούτιν. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν ο Πούτιν ήταν ειλικρινής ή αν ήθελε να τρολάρει τον Μπάιντεν.

Ο δημοσιογράφος του BBC, Steve Rosenberg, υπενθύμισε ότι ο Μπάιντεν είχε αποκαλέσει νωρίτερα τον Πούτιν "δικτάτορα δολοφόνο" και τον κατηγόρησε πως έχει "άνανδρο πόθο για γη και εξουσία". Ο δημοσιογράφος αμφιβάλλει ότι το Κρεμλίνο έχει συγχωρήσει τον Μπάιντεν για όλα.

Τα σχόλια του Πούτιν θα μπορούσαν να είναι μια έξυπνη κίνηση για να υποστηρίξει τον Τραμπ ως υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, προκειμένου να αποκλείσει τυχόν κατηγορίες για σύμπραξη με το Κρεμλίνο, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, υποθέτει ο Ρόζενμπεργκ.

Ο Πούτιν ηγείται της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ;

Η επικρατούσα άποψη στις ΗΠΑ είναι ότι ο Πούτιν εμπλέκεται κρυφά στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και ο Τραμπ το γνωρίζει.

Η άποψη αυτή βασίζεται στο πώς βλέπει την κατάσταση ο ψηφοφόρος του Τραμπ:

"Επί Ομπάμα, ο Πούτιν άρπαξε την Κριμαία, επί Μπάιντεν ο Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία και επί Τραμπ δεν τόλμησε να διαπράξει επίθεση. Ο Τραμπ θα επιστρέψει και θα δείξει και πάλι την αμερικανική δύναμη που δεν χρειάζεται ο Πούτιν".

Δηλαδή, ο Τραμπιστής παίρνει στα σοβαρά αυτές τις δηλώσεις του Πούτιν και ο Τραμπ παίζει με αυτή την άποψη. Κατά την άποψή του, "τα πήγαινα πολύ καλά με τον Πούτιν στο παρελθόν, αλλά σαφώς δε με συμπαθεί και προτιμά τον Μπάιντεν".

"Ο Μπάιντεν θα δώσει την Ουκρανία στον Πούτιν", δήλωσε ο Τραμπ σε μια συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα.

Ο Λευκός Οίκος απάντησε με μια προειδοποίηση ότι ο Πούτιν "πρέπει να μείνει έξω από τις εκλογές μας".

Η εν ενεργεία αμερικανική κυβέρνηση αντιτίθεται ενεργά στη Ρωσία και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει, δήλωσε ο Τζον Κίρμπι σε ενημέρωση.
Η Ρωσία επωφελείται από τον Μπάιντεν ως τερματιστή της αμερικανικής ηγεμονίας

Η Ρωσία επωφελείται από την ενασχόληση με τον Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ, όχι μόνο επειδή είναι προβλέψιμος.

Ο Μπάιντεν είναι ένας ηγέτης που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και ικανότητας. Ο Πούτιν αρνείται αυτό το γεγονός προκειμένου να απαλλαγεί από τις κατηγορίες περί μεροληψίας ή εσκεμμένων ψεμάτων ("Δεν είμαι γιατρός"). Ο Μπάιντεν δε θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια - η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις πέταξε για το Μόναχο αντί αυτού.

Αυτό αποτελεί εκδήλωση απόλυτης αδυναμίας, και κάθε χώρα γίνεται πιο αδύναμη με έναν αδύναμο ηγέτη. Αυτό κάνει τους δορυφόρους και τους ξένους συμμάχους να κοιτάζουν γύρω τους και πυροδοτεί φυγόκεντρες διεργασίες σε περιοχές, όπως το Τέξας. Η Ρωσία επωφελείται από τον Μπάιντεν, επειδή κατεδαφίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη διεθνή φήμη τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail