Η Γερμανία σημειώνει τις πυρηνικές αναφορές του Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Photo: Midjourney v 4.0 is licensed under Common Creative: free use
Freepen.gr - Η Γερμανία είναι νευρική για τα πυρηνικά σχόλια του Μεντβέντεφ

Η γερμανική κυβέρνηση έλαβε γνώση των όσων δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχετικά με τυχόν προσπάθειες να εξαναγκαστεί η Ρωσία να επιστρέψει στα σύνορά της του 1991.

"Το λάβαμε υπόψη μας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Steffen Hebestreit στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του υπουργικού συμβουλίου τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, η κατάρρευση της Ρωσίας θα ήταν χειρότερη από οποιονδήποτε πόλεμο, διότι μια προσπάθεια να επιστρέψει η χώρα του στα σύνορα του 1991 θα προκαλέσει μια παγκόσμια σύγκρουση στην οποία η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει όλο το στρατηγικό της οπλοστάσιο για να πλήξει το Κίεβο, το Βερολίνο, το Λονδίνο, την Ουάσιγκτον και όλα τα άλλα μέρη που περιλαμβάνονται στους στόχους πτήσης της πυρηνικής τριάδας.

"Οι απόπειρες επαναφοράς των συνόρων της Ρωσίας του 1991 θα οδηγήσουν μόνο σε ένα πράγμα - έναν παγκόσμιο πόλεμο με τις δυτικές χώρες με τη χρήση ολόκληρου του στρατηγικού (πυρηνικού) οπλοστασίου μας εναντίον του Κιέβου, του Βερολίνου, του Λονδίνου και της Ουάσιγκτον. Και εναντίον όλων των άλλων όμορφων ιστορικών τόπων που περιλαμβάνονται εδώ και καιρό στους στόχους πτήσης της πυρηνικής μας τριάδας", δήλωσε ο Μεντβέντεφ.

* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail