Η Ουκρανία αναπτύσσει 114.000 στρατιώτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία

Photo: en.kremlin.ru by Presidential Executive Office of Russia is licensed under Attribution 3.0
Freepen.gr - Το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας αναφέρει ότι η Ουκρανία συγκεντρώνει 114.000 στρατιώτες στα σύνορα

Το Κίεβο έχει δημιουργήσει μια δύναμη κρούσης 112-114 χιλιάδων ατόμων στα σύνορα με τη Λευκορωσία, δήλωσε ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας Βίκτορ Κρένιν, όπως μεταδίδει το RIA Novosti.

"Σήμερα υπάρχουν περίπου 112-114 χιλιάδες αυτής της ομάδας", είπε. Ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας διευκρίνισε ότι περίπου 17.000 χιλιάδες στρατιώτες συμμετέχουν στη φύλαξη των συνόρων μεταξύ Ουκρανίας και Λευκορωσίας. Ταυτόχρονα, μια τέτοια κατάσταση δεν προβλέπει τη συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε νωρίτερα πως η αντιπολίτευση διαπραγματεύεται τον επανακαθορισμό της Λευκορωσίας στη Δύση. Σύμφωνα με τον Λουκασένκο, συζητούν τη μεταφορά των δυτικών τμημάτων της Λευκορωσίας στην Πολωνία.

* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail