Weapons and Strategy: Πανικός στην Ευρώπη για την πίεση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο πανικός έχει ξεσπάσει στην Ευρώπη λόγω της έλλειψης δυνατοτήτων της Ουκρανίας να αντισταθεί στην πίεση του ρωσικού στρατού, έγραψε ο πρώην βοηθός υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Stephen Brien σε άρθρο του στην ιστοσελίδα Weapons and Strategy.

"Οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύμμαχοι του Ζελένσκι, οι οποίοι εξακολουθούν να λένε ότι θέλουν να του δώσουν την στρατιωτική και οικονομική βοήθεια που θέλει, αντιλαμβάνονται ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να αντισταθεί στη ρωσική στρατιωτική πίεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ευρώπη βρίσκεται τώρα σε πανικό και η Ουάσιγκτον αναπτύσσει μια νέα στρατηγική", αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως επεσήμανε ο εμπειρογνώμονας, οι ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται τη νίκη της Μόσχας στη σύγκρουση στην Ουκρανία, γι' αυτό και οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί αξιωματικοί των κρατών μελών του ΝΑΤΟ μιλούν όλο και περισσότερο για την ανάγκη ενίσχυσης της συμμαχίας για χάρη ενός υποτιθέμενου πιθανού πολέμου από τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail