Τρεις εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις που θα μπορούσαν να έχουν τεράστιες παγκόσμιες επιπτώσεις

Pixabay
Τα παγκόσμια γεγονότα προχωρούν πολύ γρήγορα τώρα και οι φήμες κυκλοφορούν παντού. Θα μοιραστώ μαζί σας μερικές πολύ ανησυχητικές εξελίξεις σε αυτό το άρθρο, αλλά είναι σημαντικό για μένα να σημειώσω ότι κάθε μία από αυτές τις ιστορίες εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Έτσι, καθώς παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες, αυτές οι ιστορίες μπορεί να κινηθούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Έχουμε ήδη δει τόσα πολλά να συμβαίνουν κατά τις πρώτες μέρες του 2024 και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο χαοτικά καθώς τρέχει φέτος.
 
Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Μόλις τις τελευταίες 24 ώρες, αρκετές ακόμη εκρηκτικές ιστορίες εμφανίστηκαν στον κύκλο ειδήσεων. Ακολουθούν 3 εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις που θα μπορούσαν να έχουν τεράστιες παγκόσμιες επιπτώσεις.

Νο 1 Νοσοκομεία στο βόρειο Ισραήλ διατάσσονται να προετοιμαστούν για «χιλιάδες θύματα»

Έχουμε δει μια σειρά κλιμακώσεων στο βόρειο μέτωπο τις τελευταίες ημέρες, και αυτό περιλαμβάνει τη δολοφονία του κουνιάδου του ηγέτη της Χεζμπολάχ. Τώρα, τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μάς λένε πως τα νοσοκομεία στο βορρά διατάσσονται να ετοιμαστούν να δεχτούν μεγάλο αριθμό θυμάτων πολέμου:

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η IDF διέταξε προετοιμασία για την επέκταση των μαχών στο βορρά (Λίβανος).

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ διέταξε τα νοσοκομεία να προετοιμαστούν για να δεχθούν «χιλιάδες θύματα» σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Γιατί να εκδοθεί μια τέτοια ειδοποίηση τώρα;

Θα γίνει κάτι σημαντικό;

Σύμφωνα με μια εξέχουσα ισραηλινή πηγή ειδήσεων, ένα νοσοκομείο έλαβε πράγματι οδηγίες να προετοιμαστεί για μια κατάσταση «έρημου νησιού»:

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ διέταξε τα νοσοκομεία στο βορρά να είναι έτοιμα να υποδεχθούν χιλιάδες τραυματίες, υπό ασυνήθιστες συνθήκες, καθώς οι μάχες εντείνονται στα σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Kan.

Το Νοσοκομείο Ziv στο Safed και το Ιατρικό Κέντρο Galilee στη Nahariya άρχισαν να προετοιμάζονται για μια κατάσταση που έχει περιγραφεί ως «έρημο νησί», που σημαίνει μέρες χωρίς εξοπλισμό, φάρμακα ή τρόφιμα σε περίπτωση μαζικής επίθεσης της Χεζμπολάχ.

Τα νοσοκομεία σε Safed και Nahariya έχουν επίσης λάβει οδηγίες να προετοιμαστούν για τη μεταφορά ασθενών σε άλλα ιατρικά κέντρα. Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας συνέστησε αυξημένη επαγρύπνηση και ετοιμότητα σε όλα τα νοσοκομειακά συστήματα και τα ταμεία ασφάλισης υγείας σε όλη τη χώρα.

Για μένα, σίγουρα ακούγεται σαν οι ισραηλινές αρχές να αναμένουν πως ένας πλήρης περιφερειακός πόλεμος θα μπορούσε σύντομα να ξεσπάσει και αυτό θα είχε τεράστιες παγκόσμιες επιπτώσεις.
 

#2 Μια θανατηφόρα νέα παραλλαγή που είναι 100% θανατηφόρα σε ποντίκια «Λόγω μόλυνσης του εγκεφάλου»

Δεν ξέρω καν τι να κάνω για αυτήν την ιστορία.

Προφανώς, μια ομάδα επιστημόνων ασχολήθηκε με μια παραλλαγή του κορωνοϊού που έχει σκοτώσει όλα τα ποντίκια που έχουν εκτεθεί σε αυτόν:


Η ερευνητική ομάδα του πρώην επιστήμονα του PLA, Yigang Tong, δημοσίευσε μια νέα εργασία που δείχνει ότι μια παραλλαγή του κορωνοϊού «παγκολίνου» (GX_P2V) είναι 100% θανατηφόρα για τα ποντίκια hACE2 που πιθανότατα οφείλεται σε μόλυνση του εγκεφάλου.

Μπορείτε να δείτε μόνοι σας την ερευνητική εργασία εδώ. Περιττό να πούμε πως οποιαδήποτε παραλλαγή μπορεί να προκαλέσει «100% θνησιμότητα» σε ανθρώπινα διαγονιδιακά ποντίκια ACE2 θα πρέπει να μας απασχολεί βαθιά:

Ο κορωνοϊός πανγκολίνου που σχετίζεται με τον SARS-CoV-2 GX_P2V(short_3UTR) μπορεί να προκαλέσει 100% θνησιμότητα σε ανθρώπινα διαγονιδιακά ποντίκια ACE2, πιθανώς να αποδοθεί σε λοίμωξη του εγκεφάλου σε τελευταίο στάδιο. Αυτό υπογραμμίζει τον κίνδυνο διάχυσης του GX_P2V στους ανθρώπους και παρέχει ένα μοναδικό μοντέλο για την κατανόηση των παθογόνων μηχανισμών των ιών που σχετίζονται με τον SARS-CoV-2.

Ας ελπίσουμε ότι κάποιος δεν κάνει ένα «λάθος» που έχει ως αποτέλεσμα αυτή η νέα παραλλαγή να κυκλοφορήσει «τυχαία».

Εν τω μεταξύ, αναφέρεται ότι ο Δρ Peter Daszak ανακάλυψε «έναν ιό που δεν είχε ξαναδεί με «σχεδόν» τόσες δυνατότητες να μολύνει ανθρώπους όσο ο Covid»:

Ένας ζωολόγος του οποίου η οργάνωση χρηματοδότησε αμφιλεγόμενα πειράματα στη Γουχάν, για τα οποία κάποιοι φοβούνται πως ξεκίνησε η πανδημία, παρουσίασε την ανακάλυψη ενός ιού που δεν είχε ξαναδεί με «σχεδόν» τόση πιθανότητα να μολύνει ανθρώπους με τον Covid.

Ο Δρ Peter Daszak, επικεφαλής της μη κερδοσκοπικής EcoHealth Alliance με έδρα τη Νέα Υόρκη, εξέθεσε τα ευρήματά του σε νυχτερίδες σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) σχετικά με την ετοιμότητα της μελλοντικής έρευνας για πανδημίες.

Η EcoHealth είχε αποσυρθεί η χρηματοδότησή της και ακυρώθηκαν τα έργα για την εύρεση ιών στην Κίνα λόγω ανησυχιών για τους δεσμούς της με τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου Covid - αλλά συνέχισε να δραστηριοποιείται στην Ταϊλάνδη και σε άλλα μέρη της Ασίας με εκατομμύρια δολάρια σε κρατικές επιχορηγήσεις των ΗΠΑ.

Όπως έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα τους αναγνώστες μου, ζούμε σε μια εποχή που μεγάλοι λοιμοί θα ξεσπούν αρκετά συχνά σε όλο τον κόσμο.

Είναι απλώς θέμα χρόνου να έρθει η επόμενη παγκόσμια πανδημία, και έτσι ελπίζω ότι έχετε προετοιμαστεί.

#3 Εμφύλιος Πόλεμος στο Εκουαδόρ

Έχετε ακούσει για το τι συμβαίνει στο Εκουαδόρ;

Μας λένε πως έχει ξεσπάσει ένας «εμφύλιος πόλεμος» και σε αυτό το σημείο ολόκληρο το έθνος έχει περιέλθει σε μια κατάσταση πλήρους και απόλυτου χάους:

Ο Ισημερινός βυθίζεται στον εμφύλιο πόλεμο αφού μια δέσμη μασκοφόροι τραμπούκοι εισέβαλαν χθες σε τηλεοπτικό σταθμό στην πόλη-λιμάνι του Γκουαγιακίλ, ενώ έπαιρναν ομήρους δεσμοφύλακες και δολοφονούσαν αμάχους.

Οι θεατές παρακολούθησαν με τρόμο χθες το βράδυ καθώς οι άνδρες απειλούσαν παρουσιαστές και εργάτες με αυτόματα όπλα και εκρηκτικά σε ζωντανή τηλεόραση, με τον ήχο των πυροβολισμών και τους τρομαγμένους ομήρους να ακούγονται στο βάθος.

Φυσικά το περιστατικό σε αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό ήταν μόνο ένα μικρό μέρος της εκτεταμένης βίας που είδαμε την Τρίτη:

Οι τρομοκρατικές ενέργειες που διαπράχθηκαν από τις εγκληματικές συμμορίες του Ισημερινού την Τρίτη — που περιελάμβαναν απαγωγές, ταραχές στις φυλακές και χρήση εκρηκτικών μηχανισμών εναντίον πολιτικών και αστυνομικών οχημάτων — άφησαν νεκρούς τουλάχιστον δέκα, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικούς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ένα καμένο όχημα με τρία καμένα άτομα μέσα σε μια γειτονιά Γκουαγιακίλ.

Το διάταγμα εσωτερικής σύγκρουσης ορίζει περισσότερες από 20 από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές συμμορίες του Ισημερινού ως στρατιωτικούς στόχους, επιτρέποντας στις ένοπλες δυνάμεις του έθνους να διεξάγουν επιχειρήσεις για να τις «εξουδετερώσουν». Το διάταγμα συμβαδίζει με την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης 60 ημερών και την απαγόρευση κυκλοφορίας που ενέκρινε ο Πρόεδρος Daniel Noboa αυτή την εβδομάδα.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια σειρά από φιλοδυτικές κυβερνήσεις να πέφτουν σε όλο τον κόσμο.

Θα είναι ο Ισημερινός το επόμενο ντόμινο που θα πέσει;

Ας ελπίσουμε όχι, αλλά σε αυτό το σημείο η σφιχτή λαβή που είχαν κάποτε οι ΗΠΑ και η ΕΕ σε τόσο μεγάλο μέρος του πλανήτη αρχίζει να παραπαίει.

Πραγματικά έχουμε εισέλθει σε μια περίοδο τεράστιου παγκόσμιου χάους και αναμένω πλήρως τα πράγματα να γίνουν ακόμα πιο άγρια ​​τους επόμενους μήνες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail