Η Δύση "κουράστηκε" από την Ουκρανία - Κορυφαίος Ρώσος κατάσκοπος

Sputnik/Vitaly Belousov
Freepen.gr - Οι πληθυσμοί των δυτικών χωρών έχουν απογοητευτεί από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε την Πέμπτη ο επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR), Σεργκέι Ναρίσκιν.

Οι δυτικές πρωτεύουσες προσπαθούν τώρα να αντλήσουν υποστήριξη από το κοινό, υπερτονίζοντας την απειλή-φάντασμα της "ρωσικής εισβολής" στο ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Naryshkin σε συνέντευξή του στο Sputnik.

Οι δημοσκοπήσεις έχουν καταστήσει "σαφές πως ο πληθυσμός αυτών των χωρών έχει απλώς κουραστεί από την ουκρανική κρίση", δήλωσε ο Naryshkin. "Λίγοι άνθρωποι πιστεύουν στη δυνατότητα επίτευξης νίκης επί της Ρωσίας".

Αυτοί που επιθυμούν να συνεχιστεί η "απλώς κολοσσιαία" οικονομική βοήθεια προς τη "συμμορία" του προέδρου Βλαντίμιρ Ζελένσκι είναι ακόμη λιγότεροι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της SVR. "Και κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ο πληθυσμός των δυτικών χωρών πρέπει να υποφέρει γι' αυτό".

Αντιμέτωπες με την αυξανόμενη απροθυμία των λαών τους να συνεχίσουν να το κάνουν αυτό, είπε ο Naryshkin, οι δυτικές κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τη δοκιμασμένη και αληθινή τεχνική της τρομολαγνείας, μιλώντας για "την πιθανότητα επίθεσης από τη Ρωσία".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail