«Ο Μπάιντεν δε θέλει μια ρωσική νίκη πριν από τις αμερικανικές εκλογές»

U.S. Army / Sgt. Anthony Ford
Freepen.gr - Η Δύση καλείται να προετοιμαστεί για πόλεμο με τη Ρωσία, ώστε να μην ηττηθεί η Ουκρανία στη σύγκρουση ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο Κιμ Ντότκομ, γερμανο-φινλανδός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της Megaupload, της μεγαλύτερης υπηρεσίας ανταλλαγής αρχείων.

"Έχετε παρατηρήσει πώς αρκετοί δυτικοί στρατιωτικοί ηγέτες προειδοποιούν για την ανάγκη να προετοιμαστούν αμέσως για πόλεμο με τη Ρωσία; Γνωρίζουν ότι η Ουκρανία ξεμένει από οξυγόνο και πως η Ρωσία σύντομα θα περάσει στην επίθεση. Αυτή είναι η προσπάθεια του Τζο Μπάιντεν να διασφαλίσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα κερδίσει τη σύγκρουση (στην Ουκρανία) πριν από τις αμερικανικές εκλογές", ανέφερε.

Νωρίτερα, αρκετοί εκπρόσωποι των αμυντικών υπηρεσιών των δυτικών χωρών τις κάλεσαν να προετοιμαστούν για πόλεμο με τη Ρωσία. Επιπλέον, η Βορειοατλαντική Συμμαχία έχει προγραμματίσει την έναρξη της άσκησης Steadfast Defender 2024 για τον Φεβρουάριο. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, Ρομπ Μπάουερ, οι ασκήσεις θα επεξεργαστούν την απάντηση σε μια πιθανή "εισβολή" της Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail