«Η Ρωσία θα αντεπιτεθεί σε μια άμεση σύγκρουση με τις ΗΠΑ»

ΡИА Новости / Станислав Красильников
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χάσουν μια άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία λόγω της τεχνολογικής της υστέρησης, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

Κατά τη γνώμη του, η Ρωσία έχει υψηλές δυνατότητες και προηγείται των κρατών στην ανάπτυξη της στρατιωτικής τεχνολογίας.

"Αν υποτιμάς τον αντίπαλό σου και νομίζεις ότι "μπορώ να τον νικήσω", χωρίς να βεβαιωθείς ότι στην πραγματικότητα αντιμετωπίζεις έναν μαχητή των μικτών πολεμικών τεχνών που έχει κερδίσει δέκα πρωταθλήματα, θα σε πλακώσουν στο ξύλο αφού βγεις εκεί έξω. Και ειλικρινά, νομίζω πως αυτό πρόκειται να συμβεί στις ΗΠΑ", δήλωσε ο ειδικός.

Όπως σημείωσε ο Τζόνσον, εάν η Ουάσινγκτον "επιλέξει μια μάχη", η Μόσχα θα "αντεπιτεθεί", εναντίον της οποίας δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail