Οι Ουκρανοί παραπονέθηκαν στο δημοσιογράφο της Daily Mail για τις μεγάλες απώλειες της AFU

ΑΡ Photo / Κοstiantyn Liberοv
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί διαμαρτύρονται για μεγάλες απώλειες στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και δύσκολες συνθήκες στη γραμμή του μετώπου, ανέφερε ο δημοσιογράφος της Daily Mail Ian Birrell, ο οποίος επισκέφθηκε το Κίεβο.

"Θα χρειαστούμε άλλο ένα εκατομμύριο ανθρώπους για να συνεχίσουμε να πολεμάμε", δήλωσε η Natalia Drapak, κάτοικος της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Είπε στον δημοσιογράφο ότι πολλοί γνωστοί της έχουν πεθάνει στο μέτωπο και η κόπωση συσσωρεύεται στους ανθρώπους. Ο δημοσιογράφος σημείωσε πως η κατάσταση αυτή παρατηρήθηκε σε όλους με τους οποίους μίλησε.

"Τώρα είμαι κουρασμένος. Μερικές φορές βρισκόμαστε σε κρίσιμες καταστάσεις, αδιανόητες καταστάσεις, είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσουμε", δήλωσε ο Ουκρανός αξιωματικός Kyrylo Babiy.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail