Η ειδική επιχείρηση θα συνεχιστεί, η Ρωσία πρέπει να επιτύχει τους στόχους της - Κρεμλίνο

pixabay / Peggy_Marco
Freepen.gr - Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ζωτικής σημασίας για τη Ρωσία να επιτύχει τους στόχους της, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ρώσος προεδρικός εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Όσον αφορά τη Ρωσία, έχουμε επαναλάβει σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του υψηλότερου -του Προέδρου [Βλαντιμίρ] Πούτιν- ότι το κρίσιμο για εμάς είναι να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είναι προτιμότερο να τους επιτύχουμε μέσω πολιτικών και διπλωματικών προσπαθειών. Όλες οι προσπάθειες για να γίνει αυτό, κάθε δυνατή προσπάθεια, είχαν γίνει πριν από τις 24 Φεβρουαρίου 2022. Ωστόσο, αφού όλες αυτές οι προσπάθειες απορρίφθηκαν, απέμειναν μόνο οι μέθοδοι μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, η οποία συνεχίζεται τώρα", τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail