Πούτιν: Η επιθυμία του ΝΑΤΟ να πλησιάσει τα σύνορα της Ρωσίας έχει οδηγήσει σε τραγωδίες

РИА Новости / POOL
Freepen.gr - Η αχαλίνωτη φιλοδοξία του ΝΑΤΟ να πλησιάσει στα σύνορα της Ρωσίας με την ένταξη της Ουκρανίας στη συμμαχία οδήγησε στις σημερινές τραγωδίες, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

"Πλέον η αχαλίνωτη επιθυμία να σέρνεται μέχρι τα σύνορά μας με την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, όλα αυτά οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία. Συν τα περισσότερα αιματηρά γεγονότα στο Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια. Όλα αυτά οδήγησαν στην τραγωδία που βιώνουμε τώρα. Μας ανάγκασαν να προβούμε σε αυτές τις ενέργειες", δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ανέφερε επίσης ως έναν από τους λόγους των σημερινών τραγωδιών την ανατροπή του προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς παρά τις συμφωνίες με την αντιπολίτευση υπό τις εγγυήσεις των ευρωπαϊκών χωρών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail