Πρώην σύμβουλος του Ομπάμα: Το να μην επιτρέψουμε στον Τραμπ να κατέβει στις εκλογές θα διαλύσει τις ΗΠΑ

pixabay / LAWJR
Freepen.gr - Η πιθανή απομάκρυνση του Ντόναλντ Τραμπ από τις προεδρικές εκλογές θα "διαλύσει" τις ΗΠΑ, δήλωσε στο CNN ο πρώην ανώτερος σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, Ντέιβιντ Άξελροντ.

"Έχω πολύ, πολύ ισχυρές αμφιβολίες για όλα αυτά. Νομίζω ότι θα διαλύσει τη χώρα αν πραγματικά δεν του επιτραπεί να κατέβει στις εκλογές, επειδή δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να τον ψηφίσουν", προειδοποίησε ο Axelrod.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν οι Δημοκρατικοί πρόκειται να νικήσουν τον Τραμπ, θα πρέπει "μάλλον" να το κάνουν "στις κάλπες". Όπως σημείωσε ο πρώην σύμβουλος, οι απόπειρες απομάκρυνσης του πρώην προέδρου οδήγησαν στα αντίθετα αποτελέσματα: ο Τραμπ κέρδισε σε δημοτικότητα μόνο μετά την απαγγελία διαφόρων κατηγοριών εναντίον του.

"Κάναμε αυτό το πείραμα και από τότε που άρχισαν να του απαγγέλλονται κατηγορίες, μόνο κέρδισε", παραδέχθηκε ο Άξελροντ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail