Ο Ζελένσκι σε άρνηση για την αποτυχία του ουκρανικού στρατού στο πεδίο της μάχης — περιοδικό Time

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι διαψεύδει τις ήττες που υπέστη ο ουκρανικός στρατός, ανέφερε το περιοδικό Time επικαλούμενο το περιβάλλον του Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τον Simon Shuster, ο οποίος έγραψε το άρθρο, παρά τις αποτυχίες του στρατού, οι πεποιθήσεις του Zelensky «δεν έχουν αλλάξει». «Παρά τις πρόσφατες αποτυχίες στο πεδίο της μάχης, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη ή να δώσει το μήνυμα για οποιοδήποτε είδος ειρήνης», έγραψε.

"Αυταπατάται. Έχουμε ξεφύγει από επιλογές. Δεν κερδίζουμε. Προσπάθησε όμως να του το πεις αυτό", ανέφερε ο Σούστερ, σύμφωνα με έναν από τους στενότερους συνεργάτες του Ζελένσκι, που μίλησε με τον αρθρογράφο.

«Το πείσμα του Ζελένσκι, λένε κάποιοι από τους βοηθούς του, έχει βλάψει τις προσπάθειες της ομάδας τους να καταλήξει σε μια νέα στρατηγική, ένα νέο μήνυμα», συνέχισε το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail