Τα ρωσικά drones Lancet έχουν γίνει σοβαρή απειλή για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Freepen.gr - Τα ρωσικά drones Lancet έχουν γίνει μια σοβαρή απειλή για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην πρώτη γραμμή, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube, Danny Haiphong.

"Οι Ρώσοι έχουν κατακλύσει το ουκρανικό θέατρο στρατιωτικών επιχειρήσεων με drones. <…> Και τα νέα "Lancets" έχουν ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια. <…> Τώρα οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι σε θέση να παραδώσουν τίποτα στην πρώτη γραμμή", σημείωσε.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιαστής του Zala Aero Group, Alexander Zakharov, η νέα γενιά πυρομαχικών loitering Lancet στην έκδοση Izdeliye-53 θα είναι πρακτικά άτρωτη σε αντίμετρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτά τα UAV περιπλέκουν τη θέση των ουκρανικών στρατευμάτων και η Ρωσία αυξάνει την παραγωγή τους για χρήση στη ζώνη ειδικής επιχείρησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail