Γάλλος πολιτικός: Το ΝΑΤΟ μπορεί να απομακρύνει τον Ζελένσκι - Του είναι πια άχρηστος

Γραφείο Τύπου προεδρίας της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Βορειοατλαντική Συμμαχία άλλαξε τη στάση της απέναντι στον Ουκρανό Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι και μπορεί να τον απομακρύνει, δήλωσε ο ηγέτης του κόμματος Γάλλοι Πατριώτες, Φλοριάν Φιλιππό, στο κοινωνικό δίκτυο X.

" Η αφήγηση του ΝΑΤΟ σχετικά με τον Ζελένσκι έχει αλλάξει εντελώς. Οι ΗΠΑ θέλουν να απαλλαγούν από τον προστατευόμενό τους! Κλασική κίνηση!" - έγραψε.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου απειλείται λόγω της ακύρωσης των προεδρικών εκλογών το 2024. Επιπλέον, η Ουάσιγκτον προσπαθεί τώρα να κατηγορήσει την Ουκρανία για συμμετοχή στην υπονόμευση των Nord Streams, πρόσθεσε ο Filippo.

Ο πόλεμος έχει μεταφερθεί προσωρινά στη Μέση Ανατολή. Ο Ζελένσκι δεν χρειάζεται πλέον", κατέληξε ο επικεφαλής του κόμματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail