Σταματήστε να στέλνετε νέους Ουκρανούς να πεθάνουν, λέει ο Μασκ στον Ζελένσκι

Leοn Νeal / PΟΟL / ΑFΡ
Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι πρέπει να αποφύγει να στέλνει άσκοπα νέους Ουκρανούς να σφαγιαστούν στο πεδίο της μάχης με τη Ρωσία, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk. Τα σχόλιά του έρχονται εν μέσω της παραπαίουσας αντεπίθεσης του Κιέβου, η οποία, σύμφωνα με τη Μόσχα, έχει ήδη αφήσει πίσω της δεκάδες χιλιάδες νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη με τον Αμερικανό podcaster Lex Fridman που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Ζελένσκι πρέπει να διαπραγματευτεί ειρήνη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Μασκ δεν έδωσε μια ευθεία απάντηση, αλλά σημείωσε πως "απλώς θα συνιστούσε [στον Ζελένσκι] να μην στείλει τον ανθό της ουκρανικής νεολαίας να πεθάνει στα χαρακώματα", ανεξάρτητα από το αν θα διαπραγματευτεί με τον Πούτιν ή όχι.

"Όποιος περάσει στην επίθεση θα χάσει τεράστιο αριθμό ανθρώπων και η ιστορία δεν θα τον δει με καλό μάτι", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail