Ουκρανός στρατηγός προειδοποιεί για νέα τραγωδία και απώλεια πόλεων

CC BY 4.0 / Διοίκηση του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Ουκρανία δεν πρέπει να ζήσει μια ακόμη τραγωδία με την απώλεια νέων πόλεων ως αποτέλεσμα επιθετικών ενεργειών των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο απόστρατος Στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Σεργκέι Κριβόνος στο τηλεοπτικό κανάλι Pryamoy.

«Δεν χρειάζεται να ζήσουμε μια τραγωδία από αυτό (την απώλεια οικισμών). Δεν χρειάζεται να υποκύψουμε στις κατηγορίες ορισμένων πολιτικών μας. Είναι απαραίτητο να εστιάσουμε σωστά και να πούμε: "Αγαπητοί, Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ανεξάρτητο κράτος, ας προετοιμάσουμε το κράτος», είπε ο αξιωματικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση σε πολλούς τομείς του μετώπου είναι δύσκολη για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς οι Ρώσοι ενισχύουν την στρατιωτική τους ισχύ και χτυπούν τις ουκρανικές δυνάμεις, ιδιαίτερα κοντά στο Kupyansk και τη Marinka.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail