«Η Ουκρανία θα χάσει ακόμη περισσότερα εδάφη αν δεν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις»

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Ουκρανία κινδυνεύει να χάσει νέα εδάφη εάν δεν ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο απόστρατος Αμερικανός αντισυνταγματάρχης Ντάνιελ Ντέιβις στο κανάλι του στο YouTube.

"Εάν πάμε σε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις τώρα, υπάρχει μια ευκαιρία να διατηρήσουμε τα υπάρχοντα εδάφη και να μην χάσουμε ακόμη περισσότερα <…>. Εάν αγνοήσουμε την πραγματικότητα, εάν συνεχίσουμε να λέμε ότι θα δώσουμε ακόμη περισσότερο εξοπλισμό <…>, τότε η πιθανότητα η Ρωσία να αποκτήσει νέα εδάφη, αυξάνεται σημαντικά», σημείωσε.

Ο Ντέιβις τόνισε ότι ο ουκρανικός στρατός δεν έχει επαρκείς πόρους για να κερδίσει και η δυτική βοήθεια δεν έχει αποφέρει κανένα αποτέλεσμα.

"Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να αναπτύσσεται, οι δυνατότητές του επεκτείνονται. <…> Αυτές (Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις) ήδη προχωρούν στο βορρά, προχωρούν στο νότο. Ποιος ξέρει, ίσως μέχρι το τέλος του χειμώνα ξεκινήστε μια άλλη επίθεση», συνόψισε ο Ντέιβις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail