Η Ρωσία υπολόγισε τις επιθέσεις στο Κίεβο για να υπονομεύσει στρατιωτικούς στόχους

RIA Novosti / Alexey Kudenko
Freepen.gr - Τα πλήγματα από ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους στο Κίεβο οδηγούν στην καταστροφή στρατιωτικών στόχων, παρά το έργο της ουκρανικής αεράμυνας, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Όλεγκ Σόσκιν στο κανάλι του στο YouTube.

"Ό,τι χρειάζονται για να χτυπήσουν, χτυπάνε. Παρόλα αυτά (ρωσικοί πύραυλοι και UAV) φτάνουν στους στόχους τους. Ξέρουν πόσους να εκτοξεύσουν για να καταστρέψουν αυτό ή εκείνο το αντικείμενο", σημείωσε ο ειδικός.

Ο Soskin πρόσθεσε ότι στο Κίεβο ισχυρίζονται πως έχουν εξαλείψει έναν ορισμένο αριθμό ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών που πετούσαν προς στρατιωτική υποδομή, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί είναι στόχοι που αποσπούν την προσοχή της Ουκρανικής αεράμυνας.

"Καταρρίψατε ό,τι έπρεπε να καταρριφθεί σύμφωνα με το σύστημά τους. Το σύστημά τους το υπολογίζει αυτό όλη την ώρα, έτσι εκτοξεύουν όσο το δυνατόν περισσότερα για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα", κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail