Η Γάζα δεν είναι ο στόχος των ΗΠΑ/Ισραήλ

twitter.com/CENTCOM/status/1721194395033378882
Αυτή η αναφορά από τον M. K. Bhadrakumar στην Ινδία [https://www.freepen.gr/2023/11/blog-post_181.html] - δείχνει ότι η ανάλυσή μου της 30ης Οκτωβρίου 2023 - https://www.paulcraigroberts.org/2023/10/30/the-israeli-hamas-conflict-is-a-continuation-of-the-9-11-plot/ - είναι σωστή ότι η επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου ήταν μια επανέναρξη από τους νεοσυντηρητικούς των ΗΠΑ και του Ισραήλ των Μεσανατολικών Πολέμων, ο σκοπός των οποίων είναι να απομακρυνθούν η Χεζμπολάχ, η Συρία και το Ιράν ως εμπόδια για το Μεγάλο Ισραήλ.  Αυτό που αποκαλείται δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα είναι ευφημισμός για την ισραηλινή επέκταση. 

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του Bhadrakumar, οπότε δεν χρειάζεται να την αναλύσω.  Κατά τη γνώμη μου, το μόνο σημείο στο οποίο κάνει λάθος είναι στο τέλος του άρθρου του, όπου λέει ότι η σύγκρουση θα περιοριστεί στη Μέση Ανατολή και δε θα μετατραπεί σε παγκόσμιο πόλεμο.  Είναι ήδη ένας παγκόσμιος πόλεμος με τις ΗΠΑ να εμπλέκονται, με το κινεζικό ναυτικό και τα ρωσικά αεροσκάφη στο προσκήνιο, και σύμφωνα με τις ειδήσεις Γερμανούς και Γάλλους στρατιώτες καθ' οδόν.  Η κατάσταση που περιγράφει με ακρίβεια ο Bhadrakumar είναι πιο επικίνδυνη από ό,τι αντιλαμβάνεται.

Η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν βρίσκονται πίσω από την μπάλα των οκτώ.  Η ενεργητική ηγεσία θα είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό μια αμοιβαία αμυντική συνθήκη Ρωσίας-Κίνας-Ιράν, η ανακοίνωση της οποίας θα είχε αποτρέψει την επικίνδυνη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε τώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail