Οι ΗΠΑ ωθούν την κατάσταση ασφαλείας στη Μέση Ανατολή να φτάσει στο «σημείο χωρίς επιστροφή»

Stanislav Krasilnikov/TASS
Freepen.gr - Τα βήματα των Ηνωμένων Πολιτειών είχαν ως αποτέλεσμα η κατάσταση ασφαλείας στη Μέση Ανατολή να φτάσει «στο σημείο χωρίς επιστροφή», έγραψε στο κανάλι της στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το μη έκτακτο προσωπικό της αμερικανικής κυβέρνησης της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ και του παραρτήματος της στο Τελ Αβίβ, καθώς και μέλη των οικογενειών τους, ενδέχεται να εγκαταλείψουν το Ισραήλ και να επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Η απόφαση αυτή ελήφθη «λόγω της απρόβλεπτης κατάστασης ασφαλείας στο Ισραήλ».

"Ο περιφερειακός εγγυητής της ασφάλειας οδήγησε την ασφάλεια να φτάσει στο απροχώρητο. Και κανείς στην Ουάσιγκτον δε θα λογοδοτήσει ξανά για τις φρικαλεότητες, τις προκλήσεις και τα σόου;" είπε η Ζαχάροβα, σχολιάζοντας αυτή την απόφαση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail