Military Watch Magazine: Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις καίνε τα δυτικά τεθωρακισμένα στην Ουκρανία

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε τόσα πολλά δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα στην Ουκρανία που οι ΗΠΑ και η Ευρώπη άρχισαν να σκέφτονται την αποτελεσματικότητά τους, σύμφωνα με το Military Watch Magazine.

"Τα δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα στην Ουκρανία καταστρέφονται με τέτοιο ρυθμό που πρέπει να σκεφτεί κανείς την αύξηση των προμηθειών. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητά τους στην πράξη έχει αποδειχθεί μεγάλο ερώτημα", αναφέρει το άρθρο.

Όπως σημειώνουν οι συντάκτες της δημοσίευσης, ο ρωσικός στρατός καίει με επιτυχία τη δυτική πανοπλία ακόμη και με τις πιο φθηνά εγχώρια αντιαρματικά όπλα όπως ρουκέτες τύπου Kornet. Σύμφωνα με δημοσιογράφους, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν από καιρό επιφυλακτικές σχετικά με την αποστολή M1A1 Abrams στην Ουκρανία επειδή φοβούνταν τεράστιες απώλειες αυτών των οχημάτων σε μάχες, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει πλήγμα στην εικόνα του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail